Så bliver det alvor for Fyr og Flamme

Foto: EBU/ Thomas Hanses

I aften skal den danske duo Fyr og Flamme forsøge at synge Danmark i endnu en Eurovision finale.

Den anden semifinale ved årets Eurovision i Rotterdam er noget mere åben og alt kan ske. Det bliver derfor noget af en gyser. Danmark skal på scenen som de sidste og mon ikke Laurits Emanuel og Jesper Groth, som udgør den danske duo får sat et festligt punktum.

Out & About mener at det bør række til en klar finaleplads til Danmark.  Island bør også være finaleklar efter aftenens semifinale. Det bliver dog en optagelse fra en af prøverne vi får at se i aften. Det islandske band er nemlig ramt af en positiv Corona-test. Også det finske rock-band Blind Channel vil helt sikkert være finaleklar efter aftenens semifinale. Dermed ville alle nordiske lande atter være at finde i en Eurovision finale.

Derudover spår Out & About en finaleplads til Portugal, Schweiz, Grækenland, Østrig, Bulgarien, Albanien og San Marino. San Marino stiller for anden gang op med sangerinden Senhit. Hun får på scenen hjælp af den amerikanske rapper Flo Rida. Sangen Adrenalina har danske Thomas Stengaard som medkomponist. Det var også Stengaard, der havde en finger med på Emmelie de Forests og Danmarks seneste Eurovisionsejr “Only Teardrops”.

 

Du kan fange aftenens Eurovision semifinale på DR1 fra kl. 21.

 

Meget mere Eurovision finder du her.

Læs også: Forudsigelig Eurovision semifinale