Rugby hold lander stor sponsoraftale

Copenhagen Wolves RFC sikrer en to årig hovedsponsoraftale med det store amerikanske forsikringsselskab AIG.

Det er noget af et scoop, at det er lykkedes for Cobenhagen Wolves RFC, der er en afdeling af Pan Idræt at score en fornem sponsoraftale med AIG, der er en af de tunge drenge inden for Rugby. Selskabet sponsorerer der blandt andet også rugby topholdet new zeelandske All Blacks og tidligere har selskabets navn prydet trøjerne hos fodbold giganterne fra Manchester United.

Den nye aftale betyder, at det danske rugby hold, der er det enenste danske hold der inkludere alle uanset seksualitet og køn, de næste to år ikke skal tænke på spilleruniformer.

Hos Copenhagen Wolves, der nu har eksisteret i tre år og efterhånden er nået op på ca. 30 aktive spillere fejler ambitionerne ikke noget. Her træner man hårdt på, at komme til at spille turneringer overalt i verden og drømmen er at komme til at spille i 2. division på Sjælland til næste år.

Der er træning hele året. Fra april til oktober træner holdet på Holmens idrætsanlæg på Christianshavn og fra november til marts er træningen indendørs på Vesterbro Ny kole ved Enghave Metro.

Copenhagen Wolves træner hele året. Du behøver ikke være supermuskuløs eller i kanonform for at være med.

For tiden er der intro til rugby hver mandag fra 18-20 til og med august. Her kan man møde op og få et indtryk af sporten. Man møder bare op i helt almindeligt træningstøj på Holmens Idrætsanlæg.

”En af de gængse stereotyper er , at man skal være stor og muskuløs for at kunne deltage, men det er slet ikke tilfældet”, udtaler Jimmy Christensen, der er formand for rugbydelen under Pan Idræt.

“Vi har brug for alle typer, og du behøver ikke nødvendigvis at være i superform eller have tidligere erfaring med rugby. Det skal nok komme henad vejen. Vi har også en del social arrangementer, så det er også en god måde at udvide sit sociale netværk”, tilføjer formanden.

Rugby er en god måde at få nye venner på. Holdet arrangerer også en del sociale arrangementer.

”Jeg begyndte selv at involvere mig seriøst med Copenhagen Wolves, som jeg var med til at starte op sammen med Peter Munk og min partner Joe Vollmar på et tidspunkt hvor jeg kæmpede med stress og depression. Måske ikke lige det bedste tidspunkt at være med til at bygge noget nyt op. Men det gav mig lynhurtigt et positivt space med mange nye venner. Noget at se frem til, som gjorde, at jeg fik arbejdet mere åbent med min stress og depression. Jeg fik lige pludseligt et mål, som jeg selv havde været med til at skabe”, fortæller Jimmy Christensen om sin egen start i Copenhagen Wolves.

Rugby er ihvertfald en fantastisk måde at skabe en helt masse nye venner og fylde sit liv med en masse positiv energi og få en masse motion”, slutter den stolte formand..

Har du lyst til at prøve en introaften til rugby finder du oplysningerne lige her.

Vil du vide mere om Copenhagen Wolves er det her du skal klikke.

Se også: Copenhagen Wolves