KULTUR

Redaktionen anbefaler 16/8 – Morgendagens drags

Mizz Privileze præsenterer onsdag i Copenhagen Pride Week Dragskolens Prideshow på Pride Week Stage på Rådhuspladsen 
Foto: Pressebillede

Danmarks største Pride er i fuld fart. Copenhagen Pride har en konfettibombe af et program, fyldt med farverige fristelser. Hver dag hopper en fra Out and About’s redaktions ned i gryden og kommer med en særlig anbefaling. Det kan være et af de helt store highlights, eller en af de små skæve. Det et jo ikke størrelsen det kommer an på.

Hvad: Dragskolens Prideshow

Hvor: Pride Week Stage, Rådhuspladsen.

Hvornår: 16. august, kl. 18-19.00.

Dragskolen er en mulighed for unge for at gå til drag. Et sted at udforske sig inden for scenekunsten, samt et kreativt safespace for børn og unge til at lære, udforske og blive anerkendt for den man er eller ønsker at blive.

Du har ved dette show, mulighed for at opleve  morgendagens stjerner. Med Miss Privileze ved roret kan du opleve en masse ungdommelig takes på hvad drag kan være. Eleverne er mellem 12 og 30 år, og har det seneste år trænet preformens, Makeup og meget mere. Det kulminerer nu med deres helt eget Pride show.

Det kan kun blive festligt.

En klar anbefaling herfra til at komme afsted for at bakke dem op, samt for at se de nye medlemmer af den danske dragfamilie. For drag is not a crime.

God fornøjelse.

Læs også: Ny provokerende podcast udforsker sex, fetich og livsstil for biseksuelle og homoseksuelle.

Mere om Dragskolen finder du her.