Potent Xmas Xtravangaza

Scarletta Jacksons medbragte dansenisser løb med det meste af opmærksomheden under hendes første optræden. Det gav røde kinder hos den yngre del af publikum helt oppe ved scenekanten.
Foto: Pilu Ottosen

Hvordan bliver drag queens ved med at forny sig? Svært at svare på, men lørdagens Xmas Xtravangaza i Lille Vega bød både på vulgære sexscener og smuk ballet. -Samt et touch af Star Wars.

Megan Moore – Miss Megan Moore, har stil og elegance, men spørger man Jaxie Bearcunt bunder det hele i fem faste indstuderede bevægelser og fantasiløse efterligninger af Dolly Parton og Liza Minelli.

Så hvad var mere naturligt for Jaxie Bearcunt end at lave en parodi på Megan Mooooore?

Og hvilken parodi! Gennem mere end 10 minutter blev Megan Moore dissekeret og sat sammen igen i en Jaxie Bearcunt version. Hylende morsomt, og salen var med fra start til slut. -At Megan Moore så vælger at komme ind efter nummeret og sammen med Jaxie gentage den sidste del var forrygende, og viser en velkommen selvironi. Det er fedt når vi kan grine med og af os selv!

Jaxe Bearcunt (til højre) leverede en forrygende parodi på Miss Megan Moore. Efter parodien gentog de sammen den sidste del til publikums store jubel.
Foto: Pilu Ottosen

Scarletta Jackson fylder! Som en stor madame indtager hun scenen, og fylder den med både store armbevægelser og højrøstede optrædener. Lørdag tog hun et par dansenisser med på scenen, og de løb med det meste af opmærksomheden. Billedet taler vist for sig selv.

Sorry Scarletta, men det er ikke dig publikum er optaget af.
Foto: Pilu Ottosen

Harley Queen er så yndig. Eller kan være det, og lørdag gav hun prøver på sin fysiske formåen i en smuk og følsom optræden i strutskørt og balletsko. Og de var ikke kun til pynt. Harley Queen kom helt op på tåspidserne og svævede rundt som var vi på Gl. Scene på Kongens Nytorv. -Og så lige et spring og direkte ned i spagat. Imponerende.

Harley Queen lignede og dansede som en ballerina.
Foto: Pilu Ottosen

Maria Freefall gør også en yndig figur, men det fine indtryk blev udfordret lørdag, da den pæne pige gav efter for lysterne. I et nummer med Bjarno som fuld stodder måtte vi måbende se den yndige Maria Freefall få en baghyler af en savlende og øldrikkende Bjarno. Maria dog!

-Og nu vi er ved Bjarno. Som eneste drag king i Draghouse har han ikke den store konkurrence indenfor sit felt, men det får ham åbenlyst ikke til et at køre den hjem på rutinen. Bjarno formår at spille ganske fint skuespil, har et godt glimt i øjet, og kan både danse og synge. Måske makeuppen ikke er så elegant som hos hans medsøstre i Draghouse, men det virker, og publikum elsker det.

Liderlige Bjarno tog sig kærligt af Maria Freefall, som tilsyneladende var tilfreds med hans præstation.
Foto: Pilu Ottosen

I det hele taget havde publikum ikke noget at klage over. De fik til overmål hvad man kan forvente til et dragshow, og oveni fik de tilmed en nyskabelse.

Vi nægter simpelthen at tro på, at der på noget tidspunkt i verdenshistorien har været en drag queen, der har optrådt som en feminin udgave af hårbollen Chewbacca fra Star Wars! Indtil nu, og hvem andre end Jaxie finder på den slags?

Jaxie Bearcunts fortolkning af hårbollen Chewbacca.
Foto. Pilu Ottosen

 

Læs også: Muslimsk Drag Queen