Overgrebssag fra Body Bio for retten

Foto: Per Johansen

Sagen fra Body Bio hvor en 50-årig mand er tiltalt for at have begået et voldsomt seksuelt overgreb mod en 25-årig mand har været for retten. Her afgav han en detaljeret forklaring.

Den 1. marts mødtes to mænd på 25 og 50 år i Body Bio i Kingosgade i København. Mødet var aftalt, men endte katastrofalt for den yngste af mændene.

Et par dage efter mødet blev den 25-årige mand akut indlagt på Hillerød Hospital med et brud på endetarmen, og den 50-årig blev sigtet for brutalt sexovergreb, og varetægtsfængslet i fire uger.

For nylig var sagen så for retten.

Af anklageskriftet fremgår det, at den 50-årige mand er tiltalt for at have presset sin hånd, arm, dildoer og penis langt op i den 25-årige mands endetarm flere gange og mod dennes vilje.

Ifølge anklageskriftet førte det til et brud på den 25-årige mands tyktarm cirka 22 centimeter over endetarmsåbningen.

Ofret sagde flere gange stop og forsøgte at vride sig fri, fremgår det af anklageskriftet. Episoden førte til, at ofret blev indlagt på hospitalet, hvor lægerne vurderede, at han var i livsfare. Her fik ofret også fjernet et stykke af tyktarmen og anlagt stomi.

Mødtes i Body Bio

Den tiltalte forklarede i retten, at der var tale om et gensidigt og uforpligtende sexmøde, som blev aftalt via Boyfriend.dk. De to havde skrevet sammen i et par dage, før de mødtes i Body Bio, hvor den 50-årige har været en hyppig gæst.

Ifølge den anklagede, så var det aftalt, at den 25-årige mand klædte sig ud som kvinde før sexseancen. De dyrkede først skiftevis oralsex på hinanden og derefter analsex, med den anklagede som den aktive part.

Efter at have leget med tre dildoer forklarede den tiltalte, at de gik i gang med fistfucking, som blev udført med knyttet hånd.

Den tiltalte uddybede i retten, at ”Han (ofret, red.) tager min arm og presser den højere op, end jeg er vant til. Det overskrider mine grænser,” sagde han og lagde vægt på, at der ikke var nogen indikation fra ofret om, at han følte sig krænket eller havde smerter.

Den tiltalte viste selv i retten, at underarmen kom cirka halvvejs op i den 25-årige mand.

En halv time til 40 minutter inde i seancen sagde ofret, at han ville have en pause. Det er ifølge den tiltalte første gang, at den 25-årige mand gav lyd fra sig under deres møde. De talte meget lidt sammen, og der var heller ingen øjenkontakt før, under og efter mødet. Efter sexseancen sluttede, bad den 25-årige mand tiltalte om at forlade rummet i en hård tone.

Senioranklager Jakob Buch-Jepsen spurgte, om det kunne være en indikation på, at tiltalte havde krænket manden.

”Jeg kan ikke svare på, hvad han tror. Når han siger, jeg skal gå, så er det bare det. Han gav ingen indikation på, at det var ubehageligt,” sagde den tiltalte mand i retten.

Aftalte hård sex

Nogle få timer før de mødtes, skrev ofret til den tiltalte:

”Ok. Hvad vil du så gøre? Fortæl det dog. I stedet for at holde det inde. Det bliver kun værre, hvis du ikke fortæller det.”

Til det svarede den tiltalte blandt andet, at han ville give ham smæk, give ham bind for øjnene, facefucke ham, bruge dildo, fistfucke ham, og malke ham for sperm. Og hvis han kunne, så ville han urinere på ham.

Til det svarede den 25-årige mand:

”Ok. Vil ikke blindfoldes. Alt andet vil jeg gerne.”

Den tiltalte tilføjede, at det var en del af de ting, som han kunne tænke sig at gøre, men at de ikke fuldførte det hele. Det var et tilbud for at høre, hvad den yngre mand ville gå med til.

I Københavns Byret nægtede den 50-årige mand sig skyldig i tiltalen.

Den 25-årige mand gav sin vidneforklaring for lukkede døre. Det forventes at sagen sluttes i starten af juni.

Kilde: BT

 

Læs også: Dom i Body Bio-sagen

Se også: Body Bios hjemmeside