SAMFUND

Dom i Body Bio-sagen

Foto: Per Johansen

Tirsdag faldt der dom i sagen fra Body Bio i København, hvor en 25-årig mand var tæt på at miste livet, efter en voldsom sexleg med en 50-årig. Out & About har fra en kilde fået viden om hvorvidt den 25-årige vil komme sig over overgrebet.

Den 50-årige mand er i Københavns Byret kendt skyldig i uagtsom legemsbeskadigelse. Anklagemyndigheden havde også tiltalt ham for vold og voldtægt, men det mente retten ikke, at der var belæg for.

Straffen er 60 dages ubetinget fængsel, som allerede er udstået, da den dømte har været varetægtsfængslet fra sin anholdelse den 7. marts og til og med 2. maj.

Anklageren har under sagen lagt vægt på, at den 50-årige har stor erfaring med fistfucking, og derfor må have været bevidst om, at han påførte den yngre mand skade.

Han mente, at der var tale om vold og voldtægt, og at straffen skulle lyde på minimum et års fængsel. Han sagde også, at hvis retten ’kun’ ville dømme for grov vold, så ville en fængselsstraf på seks-otte måneder være passende.

Forsvareren mente derimod, at den 50-årige skulle frifindes, fordi der var tale om et frivilligt forhold, hvor han ikke havde mulighed for at forudse, at der kunne ske skade på den 25-åriges tarm.

Sagen kort

De to aftalte på boyfriend.dk at mødes i Body Bio, og have sex med den ældste som den dominerende.

De mødtes i Body Bio den 1. marts, og her havde de første gensidig oralsex, hvorefter den ældste var aktiv ved analsex. Derefter fulgt brug af dildoer, og til sidst anal fisting.

Et par dage senere blev den 25-årige indlagt akut med skader i tyktarmen. Skaderne var livstruende, og lægerne måtte operere ham, og fjerne et stykke af tarmen og anlægge en stomi.

Fra en kilde der har indgående kendskab til sagen, men som ikke er villig til at stå frem, har Out & About fået fortalt, at den 25-årige vil komme sig helt. Oplysningen stammer i første omgang fra Københavns Politi.