SAMFUND

Olympisk medaljevinder springer ud

Olympisk medaljevinder fortæller nu åbent om sin seksualitet.  Foto: Twitter

Den amerikanske gymnast Danell Leyva springer ud i en meget personlig update på Twitter, om det at komme overens med sin seksualitet.

Den olympiske gymnast Danell Leyva, der vandt olympisk metal ved  legene i London i 2012 og gentog bedriften ved legene fire år senere i Rio, fortæller i et meget personligt opslag på Twitter om sin kamp med at acceptere sin seksualitet.

”Det at være åben om min seksualitet har for mig længe været en virkelig skræmmende tanke. Selvom jeg meget længe har vidst, at jeg ikke er heteroseksuel”, skriver den amerikanske atlet på Twitter.

”Jeg har alt for længe afvist at anerkende eller beskæftige mig med den side af mig. Det var først tidligere i år, at jeg endelig tillod mig selv at acceptere, at jeg er biseksuel- eller panseksuel”, skriver den 28-årige Leyva. Leyva er født på Cuba men er vokset op i Miami i Florida.

Det at skulle springe ud havde længe været en skrækslagende tanke for gymnasten. men nu var det på tide.

”Alt for længe har jeg ligget under for, hvad andre folks opfattelse af min seksualitet har været. Men nu var det endelig på tide at være mig”, slutter Leyva.

 

Læs også: Topdommer springer ud

Find

Leyva på Twitter her.