SAMFUND

Nyt initiativ vil udelukkende præsentere queer musikere

Det nystartede musikselskab Queer Music Agency har blandt andre Sander Sanchez, der i 2020 deltog i Dansk Melodi Grand Prix i stalden.
Foto: Agnete Schlichtkrull

Tager man et kig ud over både den danske og internationale musikscene skal man lige nu kigge godt efter, for at finde queer artister i et hav af ciskønnede hetero personer. Det vil det nye initiativ Queer Music Agency (QMA) gøre op med.

Diversiteten i den danske musikbranche kan tåle et heftigt eftersyn. Og her går QMA forrest ved udelukkende af huse artister, der befinder sig et eller andet sted på regnbuen. 

Queer Music Agencys første store event byder på både kendte og nye ansigter, når de indtager de nye og queer-venlige rammer på RUST på Nørrebro. Øverst på plakaten er Melodi Grand Prix-darlingen Sander Sanchez (han/ham). Han bevæger sig indenfor en række genrer, fra det intime til det dansable. Derudover kan man se frem til upcoming navne som TARALILLAH (hun/hende), Ella Costello (hun/hende) og NOVA (hun/de). 

Der er mange genrer i spil, og der bliver for alvor disket op med noget til enhver, der blot har smag for regnbuens farver. 

Som QMA selv siger: “spekteret af talentfulde queer musikere vil fascinere, så selv regnbuen bliver helt grøn af misundelse” 

Out & About ser med glædelig forventning frem til at følge QMA og de nye artister på RUST den 18. december fra kl. 19.45 og med efterfølgende queer-afterparty. 

Mere om eventet finder du her.

Billetter til QMAs første queer koncert på Rust køber du her.

Læs også: Historisk: Transmand på listen over verdens mest sexede mænd