KULTUR

RUST øger mangfoldigheden

Bo Sørensen og Morten Varano i baren på RUST.

Bo Sørensen der i forvejen ejer Masken Bar og Jailhouse er blevet partner af spillestedet og natklubben RUST der ligger i Guldbergsgade på Nørrebro i København.

RUST kører allerede med flere Drags Dj´s til deres disko aftener “Das Disco”, der primært henvender sig til LGBT+ miljøet og vil fremadrettet øge mangfoldigheden yderligere og gøre sig mere bemærket indenfor LGBT+ miljøet.

“Efter at jeg har afviklet diskoteket G.A.Y Copenhagen i 2023 har jeg nu fået en spændende mulighed for at sætte mit præg på RUST sammen med Morten Varano og de andre partnere, samt at videre udvikle den udvikling RUST har været igennem de sidste 3 år. Der er mange synergier ved et samarbejde på tværs af vores forretninger som kan være med til at styrke RUST. Vi har et fælles ønske at øge mangfoldigheden for det Københavnske natteliv, og især gøre RUST endnu mere mangfoldig.” udtaler Bo Sørensen til Out&About.

“Bo Sørensen er perfekt match som medejer af RUST for den videre udvikling som kulturinstitution på Nørrebro. De seneste 3 år har budt på en revitalisering RUST med ny indretning og kvalitetsløft af natklub- og koncertprogrammet. Med Bo som partner får Rust en kæmpe kompetence, som kan løfte RUSTs natklub “Das Disco” og dermed tage del i RUSTs bidrag til Nørrebros videre udvikling som en mangfoldig og tryg bydel”, udtaler RUST’s direktør Morten Varano til Out&About.

Læs også: Unge kræver at kunne være sig selv