KULTUR

Nyt dansk LGBTQ-magasin

Foto: Collage

Copenhagen Pride klar med et helt nyt magasin til LGBTQ-miljøet. Et magasin, der fremover skal udkomme hver tredje måned.

I næste uge udkommer første nummer af Copenhagen Prides nye magasin, Heartcore. Et magasin Priden har arbejdet benhårdt på de sidste halvandet år.

Magasinet er på engelsk, mens den danske udgave af magasinet findes online.

I det første nummer, der er på 88 sider, fylder programmet for den forestående Copenhagen Pride naturligvis en del. Mange af artiklerne kredser også om priden, der ligger i dagene 17.-23 august.

Den polske aktivist Valentine Tanz pryder forsiden på første nummer, der har temaet solidaritet.

”Det er meningen, at artiklerne i magasinet skal give læserne ny viden om emnerne, vi tager op,” fortæller forperson i Copenhagen Pride, Lars Henriksen, til Out & About,

”Magasinet skal med sit lækre layout være et magasin, man kan have stående i reolen, og artiklerne nogle man kan genlæse,” tilføjer han.

”Da vi startede projektet op, troede vi, det ville være vanskeligt at finde folk, der ville skrive artiklerne. Men det viste sig, at vi havde masser af frivillige, der gerne ville kaste sig over den opgave,” fortæller en stolt forperson for Copenhagen Pride.

Du kan smuglæse første nummer af Heartcore her.

Den danske udgave her.

Den engelske udgave her.