Ny Sabaah kvindecafé

Foto: Sabaah/Facebook

Sabaah rækker hånden ud til homoseksuelle, biseksuelle og transkønnede kvinder med etnisk minoritetsbaggrund, og åbner en kvindecafé.

Næste uge runder Sabaah sit ti års jubilæum, men er langt fra kørt træt. Nye spændende initiativer kommer jævnligt til, og det nyeste initiativ rettes mod kvinder med minoritetsetnisk baggrund.

Sabaah har oplevet stor efterspørgsel fra minoritetsetniske LGBTQ-kvinder, og de har derfor besluttet, at åbne en Sabaah kvindecafé i Indre By i København.

Sabaah kvindecafé et tilbud til de kvinder der har lyst til at møde andre homoseksuelle, biseksuelle eller transkønnede kvinder med etnisk minoritetsbaggrund under trygge og diskrete forhold.

I caféen kan snakkes om løst og fast – om venner, job, uddannelse, seksualitet, identitet, familie, religion, eller hvad man nu har lyst til. Der er ingen faste regler, men rammer der sikrer tryghed, diskretion, venskaber og forståelse.

Caféens første møde er torsdag den 28. april, kl. 15-18, og det er gratis at deltage. Sabaah byder på te, kaffe og snacks.

Fremover vil Sabaah kvindecafé blive afholdt den sidste torsdag i måneden.

Du kan finde mere information om Sabaah kvindecafé på Facebook her.