Ny LGBT+ månedsklub

Indgangen til Københavns nye LGBT+ månedsklub, ”GAG”, som får til huse i Module, Vesterbrogade 2 B.

Den 20. januar får København en ny LGBT+ månedsklub, ”GAG”, som får til huse i Module. Det ligger på Vesterbrogade 2 B, hvor queer-klubben ”Ved siden af” tidligere lå.

Bag den nye klub står svenske Joakim, som mange nok kender fra klubberne PAN, Catwalk og The Tube, hvor han tilbage i 90’erne var DJ.

Sammen med sin partner Johan lavede han senere en månedlig WONK-fest på FOXY. Og i 2008 var han med til at arrangere MrGay Øresund-konkurrencen sammen med Out & About i Pumpehuset, hvor Amanda Lepore lavede sin første danske optræden.

Den berømte New Yorker partygirl, transkønnede Amanda Lepore, i Pumpehuset til MrGay Øresund 2008. 
Foto: Jens C. Hilner

WONK startede i Malmø og blev hurtigt en ugentlig homoklub, der fortsatte i 17 år i Malmø. WONK blev efterfulgt af den berygtede kortvarige technoklub X, der desværre måtte lukke på grund af corona-pandemien.

Joakim var også ansvarlige for World Pride 2021 Official Closing Party på Halvandet og Pride 2022 Closing Party på Stagebox.

For lidt over otte måneder siden åbnede han sammen med sin partner homobaren ”Red Shoe” i Istedgade 26. Og den 20. januar åbner de så en månedlig homoklub kaldet GAG på ”Module”, der er beliggende på Vesterbrogade 2 B.

Hvad er GAG, og hvad kan du forvente

GAG får to dansegulve, et med techno og et med diskotek og house.

På åbningsaftenen er værterne drag royalty: Betty Bitschslap og Nix Von Trier.

GAGs ambition er at være mere end en danseklub og bygger på traditionerne fra WONK. Dragqueens har altid fri adgang og kan gå uden om køen.

Joakim udtaler til Out&About: ”Vi er meget begejstrede for denne mulighed og fantastiske beliggenhed og glæder os til at se dig den 20. januar.”

Læs også: Red Shoe – Københavns nye homobar