SAMFUND

Red Shoe – Københavns nye homobar

Red Shoe hedder Københavns nye homobar. Den ligger centralt på Vesterbro.
Foto: Red Shoe

Der bydes på cocktails og god stemning på Københavns nyeste homobar. Dj´s og et oplagt personale skal sørge for du får en dejlig oplevelse.

Homokøbenhavn har fået en ny bar. Centralt placeret på hjørnet af Istedgade og Abel Cathrines Gade på Vesterbro ligger Red Shoe. Kun få minutters gang fra Københavns Hovedbanegård.

Væggene er rå – graffitien på væggene spiller op mod billederne af mere eller mindre afklædte mænd. Sofaerne er holdt i rødt.

Man har prøvet at skabe en homobar som ikke allerede findes i København, og har haft en graffitikunstner til at lave noget virkelig fed kunst på væggene.

I weekenden kommer en DJ til at hygge om gæsterne med hovedsagelig elektronisk musik.

Spændende cocktails

Da Red Shoe kun har eksisteret i ganske kort tid prøver man sig i starten lidt frem med flere ting.

Baren byder ud over forskellige ølmærker og sorter og på spændende cocktails. Alle er de opkaldt efter kendte drags fra RuPauls Drag Race. Bliver det for varmt indenfor kan man også nyde sin cocktail udenfor. Red Shoe har nemlig også udeservering.

Så du er altid velkommen til at tage din drink med udenfor. Også hvis du skal ryge. Det foregår nemlig kun udendørs.

At baren ikke ligger på den gængse rute har ejerne naturligvis talt om. Men der er masser af restauranter og teatre i nærheden, så man kan bruge den nye spændende cocktailbar både før og efter man har været ude og spise eller i teateret.

I weekenden er der dørmænd foran baren, som sørger at alle kan feste ubekymret.

 

Følg Red Shoe på Facebook her.

Læs også: Dansk håndboldspiller springer ud