Red Shoe – Københavns nye homobar

Red Shoe hedder Københavns nye homobar. Den ligger centralt på Vesterbro.
Foto: Red Shoe

Der bydes på cocktails og god stemning på Københavns nyeste homobar. Dj´s og et oplagt personale skal sørge for du får en dejlig oplevelse.

Homokøbenhavn har fået en ny bar. Centralt placeret på hjørnet af Istedgade og Abel Cathrines Gade på Vesterbro ligger Red Shoe. Kun få minutters gang fra Københavns Hovedbanegård.

Væggene er rå – graffitien på væggene spiller op mod billederne af mere eller mindre afklædte mænd. Sofaerne er holdt i rødt.

”Vi har prøvet at skabe en homobar som ikke allerede findes i København”, fortæller barchef Cain Haugaard Jakobsen.

”Så vi har haft en graffitikunstner nede og lave noget virkelig fed kunst på væggene”, fortæller Cain Haugaard Jakobsen videre.

” I weekenden har vi en DJ, der kommer til at hygge om gæsterne med hovedsagelig elektronisk musik. Det skal være et sted med gode vibes og god stemning”, tilføjer han.

Spændende cocktails

Da Red Shoe kun har eksisteret i ganske kort tid prøver man sig i starten lidt frem med flere ting.

”Vi er i gang med at prøve os lidt frem med hensyn til åbningstiderne. Men indtil videre hedder de fra 16-03 hver dag. Så kan det godt være vi justerer lidt efter sommer”, fortæller barchefen.

Baren byder ud over forskellige ølmærker og sorter og på spændende cocktails. Alle er de opkaldt efter kendte drags fra RuPauls Drag Race. Bliver det for varmt indenfor kan man også nyde sin cocktail udenfor. Red Shoe har nemlig også udeservering.

Så du er altid velkommen til at tage din drink med udenfor. Også hvis du skal ryge. Det foregår nemlig kun udendørs.

At baren ikke ligger på den gængse rute har ejerne naturligvis talt om.

”Vi har selvfølgelig talt om, at vi ligger uden for den gængse rute. Men der er jo masser af restauranter og teatre i nærheden, så man kan bruge vores spændende cocktailbar både før og efter man har været ude og spise eller i teateret. Jeg tror også at folk gerne vil komme på en bar, hvor der er god stemning”, uddyber Cain Haugaard Jakobsen.

I weekenden er der dørmænd foran baren.

”De har naturligvis fået en god oplæring i, hvad Red Shoe står for”, beretter Cain videre.

”Foruden de er med til at lave god stemning, sørger de også for at alle kan feste ubekymret”, slutter han.

 

Følg Red Shoe på Facebook her.

Læs også: Dansk håndboldspiller springer ud