KULTUR

Ny dansk single om ung homokærlighed

Seneste single fra Rasmus Bosse handler om ung homokærlighed.   Foto: PR

Den danske sangskriver Rasmus Bosse er ude med singlen ”Solbrændt i hjertet”, der handler om en lang kærlighedsaffære mellem to venner af samme køn.

Rasmus Bosse har gang i mange ting og kan skrive både sangskriver, arrangør og producer på visitkortet. Når hun udgiver musik i eget navn, trækker han ofte på egne oplevelser og erfaringer.

”Jeg har efterhånden arbejdet i musikbranchen i mere end tyve år og jeg står midt i livet med en tilpas stor portion oplevelser”, fortæller Rasmus Bosse.

De oplevelser har den erfarne musiker nu lyst til at dele lidt ud af.

”Mine sange er først og fremmest mine egne historier, men også ting som, selvom de er sket på afstand, har gjort stærke personlige indtryk på mig. Uanset hvad livet byder på af op- og nedture, har musikken en enestående evne til at formidle fortællingerne på en måde som intet andet kan”, uddyber Rasmus Bosse.

Nyeste udspil fra Bosse hedder ”Solbrændt i hjertet”, og er udover at være forløberen for et kommende album også en melankolsk fortælling om en svær kærlighedsaffære mellem to mandlige venner.

”Sangen er skrevet over en affære, jeg havde med en god ven, da jeg var midt i tyverne”, beretter Rasmus Bosse.

”Selvom kærlighedshistorien på mange punkter er både lang og svær er sangen også en hyldest til Nørrebros mangfoldighed og sensommerens smukke København”, tilføjer sangeren.

En hyldest, der også skinner igennem i videoen til nummeret.

Rasmus Bosse har tidligere arbejdet sammen med kendte danske stjerner som, Rasmus Seebach, L.O.C, Søs Fenger og Ankerstjerne, men nu står han igen på egne ben og er snart klar med et album fyldt med egne sange og historier.

Lyt til ”Solbrændt i hjertet” lige her.

Læs mere om Rasmus Bosse her

Læs også: Nyt dansk forløsende queerpop