KULTUR

Ny bar i Aalborg er for alle

Pressefoto

Aalborg får nu en LGBT+ venlig bar. Som en hyldest til mangfoldigheden åbner QBAR i Aalborg fredag den 29. juli.

Helt i tråd med udviklingen i landets øvrige større byer får Aalborg nu en bar, der henvender sig til det stærkt voksende LGBT+ miljø. Med en ideel placering i Håbets gård, Ved Stranden 9 B i Aalborg, bliver det nuværende Retro Bar lavet om til QBAR, skriver indehaveren, Søren Als, i en pressemeddelelse.

”Det er helt fantastisk for hele LGBT+ miljøet, at der endelig åbner et sted i Aalborg, hvor mangfoldigheden kan hyldes, og hvor alle er velkommen uanset seksuel orientering eller præferencer,” siger Martin Christensen, som bliver manager i den nye bar.

”Vi har i de forgange måneder afholdt specielle events i samarbejde med Aalborg Pride, og det har været nogle helt fantastiske fester. Vores gæster har været meget glade for stedet og for placeringen, der er trukket lidt væk fra den travle Jomfru Ane Gade, og der har været en fantastisk stemning hver eneste gang. Derfor har vi besluttet, at vi vil ændre vores koncept, og dedikere QBAR til mangfoldigheden,” fortsætter han.

”LGBT+ miljøet vokser hele tiden, og det er intet mindre end fantastisk, at Aalborg nu også får et sted, hvor glade gæster med forskellige præferencer kan holde fest og hygge sig uden at føle sig ’udstillet’ og kigget skævt til.”

”Tanken er, som det står i vores logo, at QBAR skal være for alle. Gennem vores seneste arrangementer har vi set, at der er et stort behov for at skabe et sted, hvor alle kan føle sig velkommen, og hvor alle kan feste med alle. Det er slet ikke tanken, at man skal tilhøre LGBT+ miljøet for at være en velkommen gæst på QBAR. Det er snarere tanken, at vi skal skabe et sted, hvor der netop er plads til alle, der har et fælles ønske om at holde en fed fest,” siger Martin Christensen.

QBAR vil præsentere en velassorteret bar med et godt udvalg af øl og drinks. Baren har lagt sig i selen for at kunne tilbyde nogle attraktive priser på drikkevarer. LGBT+ miljøet spænder bredt i alle aldersgrupper og QBAR har tilgodeset alle med deres prisstruktur, står der i pressemeddelelsen fra QBAR.

”Vi glæder os helt vildt til at åbne 29. juli, og vi opfordrer alle til at lægge vejen forbi i åbningsweekenden, ligesom vi håber, at folk vil holde øje med vores sociale medier, for det er planen, at vi skal holde en masse fede events på QBAR,” slutter Martin Christensen.

 

Læs også: Aalborg Pride 2022: Se billederne