KULTUR

MrGay.dk 2011

Jobbe Joller- den nye danske MrGay 2011.
Foto: Kim Rytoft

Jobbe Joller- den nye danske MrGay 2011.

Det var et enigt dommerpanel, der kårede den 22 årige århusianer Jobbe Joller til Danmarks lækreste homo.

Det var en god ven, der opfordrede Jobbe til at stille op. Jobbe mente ikke umiddelbart, at MrGay var noget for ham, men efter lidt overvejelser syntes han alligevel det kunne være både sjovt og interessant.

“Jeg havde på forhånd bestemt mig for, at jeg ville stille op som, den jeg er” fortæller en glad Jobbe efter kåringen.

Derfor bliver det heller ikke i g-streng eller med stor paryk, at vi i fremtiden kommer til at se Jobbe, hvis han vælger at stille op til MrGay Europe i Rom eller MrGay World i Sydafrika.

“Mit talentshow vil også fremover afspejle den jeg er, og noget der er en stor del af min hverdag. Valget af at spille guitar er derfor helt naturligt”, forklarer Jobbe, der i øvrigt selv havde skrevet den sang, han spillede til MrGay.dk finalen.

Afrika har længe været et drømmerejsemål for Jobbe. Så rejsen til Sydafrika, der bliver Jobbes første møde med Afrika, er allerede nu noget den nye danske MrGay ser frem til.

Jobber, der for tiden studerer i Århus oplever, at der i København er større tolerance overfor homoseksuelle.

“I hovedstaden oplever jeg flere gange at se to fyre gå hånd i hånd. Et syn jeg så at sige aldrig ser i Århus. Men i København er der jo også mange flere valgmuligheder for homoseksuelle”.

Ti frække MrGay.dk kandidater væltede en godt fyldt Rådhusplads
med det hidtil største MrGay.dk show. Der var masser af bar hud, små
badebukser, fjerboaer og homo-talent, da kandidaterne først viste den seneste bademode fra australske AussieBum og senere skulle vise et talentshow.

 

Det skarpe og meget kompetente dommerpanel var ikke blege
for en frisk og direkte kommentar til kandidaterne. Da panellet i den spændende superfinale, skulle udpege en vinder var der dog ingen tvivl. Her var det et enigt dommerpanel, der pegede på den 22 årige Jobbe Joller fra Århus.