KULTUR

Tilbageblik april 2003

For 20 år siden – i april 2003 – kom fjerde nummer af magasinet Out&About på gaden.

I dette nummer af Out&About var vi ”i byen” for at høre, hvad læserne mente om Out&About. Nogle mente, at formatet var perfekt, da det var nemt at tage magasinet med hjem. Andre kaldte det for bøssernes Anders And eller Se&Hør.

Flere var enige om, at billederne taget i byen var noget af det bedste. Men der var også nogle, der ikke rigtig vidste, hvad de skulle bruge Out&About til. Så der var lidt forskellige opfattelser af, hvad et LGBT+ magasin skal indeholde. Det viser vel bare, at det ikke er helt enkelt at lave et magasin, der tilfredsstiller alles behov.

 

Som noget nyt startede vi en serie, som blev kaldt HomoHomes, hvor vi besøgte forskellige LGBT+ familier, med fokus på deres boligindretning.

 

Magasinet lagde også op til tilmelding til MrGay.dk 2003.

MrGay.dk blev første gang afholdt i 2001. Idéen bag MrGay.dk i 2001 var at finde en model til et gratis postkort, der skulle omdeles i LGBT+ miljøet.

Men det blev så stor en succes, at idéen hurtigt udviklede sig til at skabe en dansk pendant til de fra udlandet kendte skønhedskonkurrencer for bøsser, som populært gik under betegnelsen MrGay – efterfulgt af det respektive lands navn eller forkortelser.

Læs historien om MrGay.dk her.

 

Du kan læse hele nummeret her.

 

Se også: Wikipedia