KULTUR

Mix 2021 tilbage til oktober

                                  Mix løber i år fra den 23. oktober til den 1. november.

Allerede nu kan du sætte kryds i kalenderen sidst i oktober hvor MIX 2021 igen byder på masser af LGBT+ film.

2021 udgaven af LGBT+ filmfestivalen MIX ligger i år fra den 23. oktober til den 1. november. Teamet bag filmfestivalen, der i år kører for 36. gang er allerede i gang med at udvælge et bredt udvalg af tidens bedste LGBT+ film. Således at de senere på året kan tilbyde en blandet buket af film og events, der dækker hele miljøet.

Det er igen Empire Bio og Cinemateket som bliver omdrejningspunktet for MIX 2021. Ti dage med masser af skønne og relevante LGBT+ film som alle kan ses i biografmørket. Men arrangørerne arbejder også på andre events som debatter, talks og fester under MIX 2021.

Kan du ikke vente helt til oktober kan du allerede nu tage forskud på glæderne. MIX co-præsenterer hele tre film  på CPH:DOX. Den populære dokumentarfilmfestival, der finder sted d. 21 april til d. 12 maj. Filmene “Passion“, “Fiasco” og “Gabi, Between 8-13” fortæller alle historier om køn, seksualitet og identitet. Alle tre film har verdenspremiere på festivalen. De vil være  tilgængelige online til og med d. 5. maj.

Du kan følge med i de sidste nyheder fra MIX 2021 på Facebook lige her.

 

Læs også: Silas Holst i tårnhøje hæle