KULTUR

Mens vi venter……..Folketeatret har et 6-stjernet tilbud

Folketeatret bruger ventetiden frem til næste forestilling på at tilbyde gratis rundvisning.
Arkiv foto fra Folketeatrets “2 på tur”.
Foto: Thomas Petri

 

Folketeatret tilbyder gratis rundvisning tirsdage og torsdage frem til den 25. juni.

Mens vi venter på, at de mange fantastiske kulturtilbud igen får mulighed for at åbne, kommer Folketeatret med et ganske attraktivt tilbud: Gratis eksklusive rundvisninger.

Det sker tirsdag og torsdage, første gang den 28. april og sidste gang den 25. juni på Folketeatret i Nørregade i København.

De to dage om ugen vil det i tidsrummet fra klokken 10 til 15 være muligt at komme på en gratis rundvisninger for par (2 personer), eller husstande på max. 6 personer.

Rundvisning med rødt plys

På rundvisningen vil man komme rundt i alle teatrets mange kringlede kroge; Fra den klassiske gamle Store Scene med rødt plys og guldornamenteringer gennem teatrets skuespillergang, som i dag også fungerer som et lille museum med billeder af historiske divaer, kvinder som mænd, der har stået på Folketeatrets skrå brædder gennem de 163 år teatret har eksisteret, til skuespillernes garderober.

Rundvisningen aflægger også visit hos teatrets forskellige værksteder: Malersal, skræddersal samt maskørens værksted, ligesom man kommer i den nye store foyer, der er totalt nyrenoveret.

Fra teatrets side lyder det, at der vil være en spritstation, når man ankommer til teatret, at man får udleveret gummihandsker og at der desuden vil være spritstationer undervejs på rundvisningen. Rundviseren vil tillige holde afstand under hele rundvisningen. Med andre ord, intet at frygte, hvad det angår.

Selve rundvisningen tager en time og der bydes på såvel kaffe om vand. Specielt gøres opmærksom på, at der er mange trapper på Folketeatret.

Booking

Bookning kan foretages på event@folketeatret.dk. Man skal ved booking oplyse fulde navn og telefonnummer og man skal oplyse ønsket dato med to dages varsel. Rundvisningerne finder sted hver hele time fra klokken 10 til 15, og det understreges, at booking først er gældende når man har modtage en bekræftelse fra teatret. Man kan altså ikke bare møde op.

 

Læs også: Romeo og Julie på KGL Xtra