KULTUR

Masser af tilbud til studerende i Aarhus

DiverseCity i Aarhus Pride.
Foto: DiverseCity

Studerende over hele landet kaster sig i disse dage igen over bøgerne, men der skal jo også være plads til sjov. I Aarhus er DiverseCity klar med mange arrangementer for LGBTQ-studerende.

De mange LGBTQ-studerende i Aarhus har igen kastet sig over bøgerne, men udover de akademiske sysler har de også mulighed for at indgå i et fællesskab med ligesindede.

Line Fogh Sørensen er forperson for DiverseCity, og fortæller om de muligheder LGBTQ-studerende har i Aarhus.

”DiverseCity er en frivillig LGBTQ-forening i Aarhus primært for studerende, som de sidste 5-6 år har forsøgt at skabe et trygt og ikke mindst hyggeligt socialt LGBTQ-miljø. Vi hænger ud, drikker kaffe, øl, danser, spiser kage, spiller spil, går på museum, i biografen, tager ud at spise og sørger for, at man som LGBTQ’er i Aarhus føler sammenholdet og lærer folk og by at kende. Vi mødes 2-3 gange om måneden med garanti for sjov, hygge og dejlig atmosfære. Vi taler også engelsk, for en del LGBTQ-udvekslingsstuderende slår vejen forbi.”

Hvordan er I organiseret? Betaler man et kontingent?

”DiverseCity er drevet af studerende selv og modtager i det daglige ingen økonomiske midler, hvorfor vores events oftest kræver egenbetaling. Vi gør dog vores bedste for, at planlægge en masse spændende ting, der passer til et SU-budget”, fortæller Line Fogh Sørensen.

DiverseCity er altid åbne for nye medlemmer, og du kan læse mere om deres arrangementer på deres hjemmeside her eller tage et kig på Facebook her.