KULTUR

Magasin outer politiker

Næstformanden for det yderliggående Front National må se sit privatliv udstillet i denne uges udgave af magasinet, Closer. Bladet viser i denne uge afslørende og intime feriebilleder, hvor Philippot hygger med en anden mand.

Det franske magasin Closer er atter engang kommet under beskydning, efter at magasinet har trykt afslørende og intime billeder af næstformanden af det indvandrefjendske franske parti Front National, Florian Philippot, hvor han er sammen med en anden mand.

Det franske magasin Closer er berygtet for sine historier om de kendte, og de afslørende billeder af Philippot, hvor han er intim sammen med en anden mand er da også taget med en yderst lang linse.

Florian Philippot, der er næstformand i det yderliggående franske parti, Front National bliver ofte beskyldt for at fremme homofobisk vold ved at samarbejde med voldlige grupperinger og aggressive anti homorettigheds fraktioner.

Lederen af Front National, Marine Le Pen forsvarer sin næstformand.

“Dette er en meget alvorlig overtrædelse af den enkeltes privatliv. Denne slags adfærd er uacceptabel – Florian Philippot har ret til et privatliv”.

Den højreekstremistiske leder benyttede lejligheden til at opfordre den franske regering til at gribe ind overfor den slags overreb på folks ret til et privatliv.

Hun kræver, at bødestraffen for at bruge den slags metoder skal sættes væsentligt i vejret, så bladene ikke kan tjene penge på disse krænkelser og spekulerer i dem.

Fordømmelsen af magasinets brug af den slags billeder kommer dog ikke kun fra Front National. Også den socialistiske leder, Nicolas Bays, kalder bladets metoder for uacceptable.

 

Læs også: LGBTQ-medier raser mod journalist: outer OL atleter

Se også: Florian Philippot