LGBT Ungdom – venskab og fællesskab

Foto: Brian Kjær Capkan

LGBT Ungdom gør et stort og vigtigt stykke politisk, rådgivende og socialt arbejde. Det gør en stor forskel for mange unge LGBT’ere under 25 år, og er for mange unge en indgang til LGBT-miljøet. Men det store arbejde kunne godt bruge en håndsrækning.

LGBT Ungdoms Café AURA i København har oplevet en enorm opmærksomhed siden starten for lidt over et år siden. Her laves arrangementer hvor unge LGBT’ere under 25 år kan danne fællesskaber og venskaber med hinanden i trygge rammer, og hvor der er fokus på, at alle føler, at de kan være sig selv.

Søger engagerede frivillige

I øjeblikket søger LGBT Ungdom frivillige kæfter, der har lyst til at være en slags mentor for de unge. Man kan blive del af et engageret team af frivillige, hvor fællesskab og tryghed er bærende elementer.

Så hvis du synes, det er fedt at arrangere spændende events, er naturligt nysgerrig på andre mennesker, og samtidig kan bevare overblikket, når det vrimler med unge seje LGBT’ere, så kan du få en masse spændende opgaver. De kan tilbyde dig lærerige erfaringer med planlægning af arrangementer, kendskab til inklusionsprocesser og indsigt i mangfoldige identitetsudtryk og ungdomsliv.

Et medlemskab støtter og gør en forskel

LGBT Ungdom får foreningstilskud fra Københavns kommune, så de kan drive foreningen med alt hvad det indebærer af administration, daglig drift og så videre.

Foreningstilskuddet defineres ud fra antallet af betalende medlemmer, så jo flere medlemmer jo større tilskud, og dermed midler til det gode arbejde. Et medlemskab koster kun 150 kr. årligt hvis du er 25 år eller yngre. Fra 26 år og opefter koster det 200 kr. og så er man støttemedlem.

Du finder LGBT Ungdom på Facebook her.