LGBT+ banko-battle

Det bliver noget af en banko-battle dag når både Jailhouse og Nationalmuseet inviterer til banko. Foto:PR

I morgen lørdag den 5. september skal der for alvor gang i numrene, når både Jailhouse og Nationalmuseet lokker med en god omgang banko med tilhørende flotte gevinster.

På Jailhouse CPH er det LGBT+ rugby-holdet Copenhagen Wolves, der kl. 13. inviterer til en hyggelig bankooplevelse, hvor hele overskuddet går til Foreningen for støtte for transkønnede børn (FSTB).

Copenhagen Wolves har på det seneste været på barrikaderne for at forsvare at transkønnede mænd og kvinder fortsat kan spille rugby, efter at World Rugby har foreslået at specielt transkønnede kvinder bør udelukkes fra at dyrke sporten af sikkerhedsmæssige årsager.

På Jailhouse koster det 100 kr. for at deltage. For beløbet støtter du et godt formål og du får et par bankoplader. Copenhagen Wolves lover, at der er fine præmier på højkant.

På Nationalmuseet inviteres der kl. 14. til en festlig omgang Melodi-Grand Prix banko i forbindelse med åbningen af udstillingen ”En skat til Danmark”, der viser danskernes egne objekter, der på bedste måde dokumenterer de sidste 100 års dansk historie.

Her er det den danske Eurovision-kommentator og grand prix ekspert Ole Tøpholm, der er både vært og opråber.

Her koster det 40 kr. for to plader, kaffe og kage.

Mon ikke der bliver chance for en ”gammel Ole”.

 

Mere om banko på Jailhouse CPH her.

Mere om banko på Nationalmuseet her.

Læs mere om Foreningen for transkønnede børn her.

Læs også: Vil forbyde transkvinder at spille rugby