SAMFUND

Kunst og debat med Regnbuerådet

Søndag byder Galleri Sapere Aude på erotisk kunst og spændende debat:
Foto: Lars Vestergaard

Galleri inviterer til udstilling og debat. Erotiske malerier, portrætter og politisk kunst blandet med debat med Dansk Regnbueråds formand Marcus Dib Jensen.

På Gallery ‘SAPERE AUDE’, som på latin betyder ‘vov at vide’, afholder galleriejer Peter Haisler en debat med formand for Dansk Regnbueråd Marcus Dib Jensen. Det bliver nok snarere et interview, da ingen ønsker at stille op til debat med Marcus Dib Jensen, en transseksuel, biologisk kvinde, som nu lever som mand. Dansk Regnbueråd blev dannet for at skabe et modtryk til LGBT+ Danmarks politik. Foreningens holdning er blandt andet at der kun findes to køn. Desuden mener de at LGBT+ Danmark har forringet biologiske kvinders rettigheder. De mener ikke, det skal være lovligt for børn under 18 at få lavet kønskorrigerende kirurgi eller få medicinsk behandling. Det skal heller være muligt for børn at få foretaget juridisk kønsskifte.

Holdninger der allerede har skabt stor debat.

Der er samtidig en udstilling med erotiske malerier, portrætter og politisk kunst i frihedens navn. Mange fine kunstværker.
Peter Haisler kalder sit interview ‘Tolerance?’, og han vil komme omkring mange emner.
Kom og stil spørgsmål.

Det hele foregår på Gallery SAPERE AUDE, Ved Glyptoteket 6, 1575 København V, søndag den 21. august 2022, kl. 13:00.

Mere om Gallery Sapere Aude her.

Læs også: Mobbeoffer udgiver sang og optræder under Copenhagen Pride