SAMFUND

Susse Wold går forrest i kampen mod fordomme og diskrimination

Susse Wold går atter med i Copenhagen Pride paraden.
Foto: Aids-Fondet

Susse Wold deltager sammen med Aids-Fondet, når Pride ugen lørdag rundes af med den store parade gennem hovedstaden.

Der er lagt op til et brag af en prideparade, når prideugen rundes af med den store parade. Den skydes i gang kl. 13, hvor den snor sig fra rådhuset på Frederiksberg via Allégade, Pile Allé, Frederiksberg Allé, Vesterbrogade, Hammerichsgade, Jarmers Plads til endepunktet, som også i år er Rådhuspladsen i København.

Susse Wold, der har været præsident for Aids-Fondet siden 1986, deltager sammen med godt 100 feststemte paradedeltagere fra Aids-Fondet under sloganet Peace, love og plads til alle.

“Jeg er stolt og glad for, at Susse Wold går med os i paraden igen i år. Det har utrolig stor betydning, når en person som Susse Wold så dedikeret stiller sig forrest i kampen mod fordomme og diskrimination”, lyder det fra direktøren i Aids-Fondet Lars Christian Østergreen,

Aids-Fondet har hentet inspiration fra 60´erne og 70´ernes ungdomskultur og skaber en Summer of Love. Hvor de i år sætter fokus på inklusion i og udenfor LGBT+ miljøet.

“Vi lever i en verden, hvor det bare er enormt nemt at vælge andre fra. Det kan være på grund af hudfarve, kropsmål, alder, seksualitet, kønsidentitet – eller hiv-status. Vi vil gerne have folk til at stoppe op og tænke en ekstra gang, inden de trykker videre”, tilføjer Lars Christian Østergreen.

Mere om Aids-Fondet her.

Læs også: Mobbeoffer udgiver sang og optræder under Copenhagen Pride