ANMELDELSER

Intrios juleshow er alle stjernerne værd

Selmer, Djarling, og Farholt, har sammensat årets hyggeligste juleshow.
Foto: Henrik Sieben

Lone Selmer, Michelle Djarling, og Ann Farholt, til sammen Intrio, kommer i den grad deres publikum og fans i møde i årets juleshow. Tekster og melodier passer perfekt til trioens vokaler, der i den grad sidder lige i skabet! Hver for sig, og sammen.

Michelle Djarling leverer I den grad teksterne. Lone Selmer leverer i den grad akkompagnementet. Ann Farholt leverer I den grad ”grin og grimasser”. Og med hver deres vidt forskellige stemme, der lyder perfekt hver for sig, og som i den grad går op i en højere enhed, når de synger sammen, kan de tre veninder i den grad være deres, i trioen Intrio, juleshow 2022 bekendt.

Publikum kvitterede da også med masser af latter, taktfaste klapsalver, og trampen i gulvet, da sidste nummer og ekstranummeret gik over scenen ved premieren i H9 på Halmtorvet, Vesterbro, København.

For det er her på H9 lille intimscene at Intrio, og de tre sammen og hver for sig, i den grad folder sig ud, at det er en fryd for øje og ører. Selmer, Djarling, og Farholt, samlet i Intrio, kan I den grad levere en tekst og en sang, at det er kræs for øregangene. Og ikke mindst morsomt for sjæl og sind.

Deres små kærlige skænderier, bemærkninger til  hinanden undervejs, samt småsnakken ind over hinandens numre, klæder showet. Det er hyggeligt, det er rart, det gør godt, og så er det ikke mindst godt sammensat. En fuldendt oplevelse, der passer perfekt til H9s intime scene og lokale.

Som indledningsvis nævnt er det Michelle Djarling, der kan skrive en tekst. Melodierne er for det meste lånt fra en række kendte komponister af julesange, som vi alle synger med på år efter år efter år efter år: Edward Pola og George Wyle fra It´s det most wonderful time of the year, Egil Harder fra Anemonen, Frank Loessser fra Baby it´s cold outsde, og videre over Shu-bi-du-a til Kai Normann Andersens Den Allersidste Dans.

Tager julen under kærlig behandling

Enkelte undtagelser er der blandt andet i det geniale nummer Jeg er så træt, hvor Intrio har leveret melodien, mens Ann Farholt i den grad leverer sang og tekst. Et genialt nummer med en overraskende slutning. Nummeret er showet værdigt, og kunne fint gøre sig på en af de største vinterrevyscener. Vinterrevy fordi det netop handler om jul, og alt ´det en husmor skal præstere.

Det må derfor konstateres at Michelle Djarling i sine tekster i den grad kommer rundt om alt det julen er og indebærer: Venten på den elskede, juledaten, Mee Too, om den førnævnte trætte mor, der hele tiden skal servicere familien, og så alt det med ham den tykke langskæggede, julemanden.

Selmer, Djarling, og Farholt, tager julen og dens traditioner under kærlig behandling, og med kærlig menes kærlig. Enkelte tekster bevæger sig næsten ned mod bæltestedet, mens andre holder sig til de øvre regioner. Sjovt og underholdende er det, bl.a. fordi det også leveres med smil på læben og et glimt i øjet.

Og netop derfor er H9 som et mindre spillested for en så intim oplevelse, som det undervejs også bliver, et rigtig godt valg. Alle i salen er med, og får det fulde udbytte af Intrios Juleshow 2022.

Out and About tøver således ikke med at give fem funklende julestjerner til Intrios juleshow 2022: Vi ser allerede frem mod næste udspil fra de tre dejlige…

 

Kort om forestillingen

Medvirkende: Lone Selmer, Michelle Djarling, Ann Farholt

Spiller på H9, Halmtorvet, København V. den 6. og 7. december, og på Termansens i Ribe den 18. december.

Billetter og spilletider finder du her.

Læs også: Kærlighed på Mælkevejen