KULTUR

Ikke alle bjørne går i hi…

Joakim Mikael Ferdinand Jonasson, blandt venner kaldet JoJo, brænder for bear-miljøet og han nyder stor respekt i miljøet for sine mange initiativer.

Som vi skrev den 12. november er Bearserk Bar i Studiestræde lukket og genåbnet af Michael Berg, der også står bag Kiss Kiss, under navnet Bear Club Cph.

Det var også Michael der var samarbejdspartner med Joakim Jonasson omkring Bearserk Bar.

Ifølge Joakim Jonasson, blev stedet lukket på grund af at den indgåede samarbejdsaftale ikke blev overholdt, og Joakim siger til outandabout.dk at han føler sig udnyttet af samarbejdspartneren, som han mener fyrer ham, for selv at køre videre på den succes som han (Joakim) havde opbygget med Bearserk Bar.

Joakim siger til outandabout.dk at han ikke giver op, han er glad for den support og kærlighed han har fået fra miljøet efter Bearserk Bar blev lukket, og det har givet ham lyst til at arrangere det næste store Bearserk Party.

“Jeg er super glad og stolt over, at have fået muligheden for at åbnet en bar, der bygger på kærlighed til og for bjørne og deres venner. At være med til at sæt ny standard for Københavns homobarer, og så oven i købet at blive sammenlignet med Berlin & London, kan det næsten bliver større, WOFF!”, slutter han.

Vi har bedt Michael Berg om en kommentar til beskyldningerne, men han er ikke vendt tilbage.