SAMFUND

Homoware er blevet endnu større

Ejerne af Homoware Michael og Henning Flyngborg havde fået fornem besøg fra MisterB hovedkontoret til åbningen. Homoware er fortsat en MisterB concept store.
Foto: Bert Svalebølle

Homoware er i weekenden flyttet til større og mere eksklusive lokaler i Studiestrædet. Efter at have knoklet med den nye shop som er den største homoshop i Norden var det mandag tid til en gedigen åbningsfest.

Siden 2015 har Homoware haft til huse i Larsbjørnsstræde i København på godt 100 kvm. Mandag kunne den nye Homoware-shop slå dørene op på en sprit nye adresse. I den nye shop, som ligger i Studiestrædet lige ved siden af Cosy Bar og overfor Masken Bar, er der nu hele to etager at boltre sig på.

“Det betyder, at vi nu har mulighed for at præsentere vores læder- og gummigear på en meget bedre måde. Pladsen i den gamle shop var blevet al for trang”, fortæller Michael Flyngborg, der ejer Homoware til Out & About.

“Vi har arbejdet i næsten døgndrift den sidste uge for at få butikken til at se ud, som vi gerne ville have. Vi har nu fået mulighed for at præsentere endnu flere ting for kunderne. Og butikken bugner med frække og spændende nyheder”, tilføjer Michael Flyngborg.

Mandag var det så endelig tid til at kunderne kunne beundre det hårde arbejde. De mange fremmødte til åbningsfesten havde selv lejlighed til at nyde en koldfadøl og se på de mange nyheder i shoppen.

Mandag var der åbningsfest på den nye og større Homoware-shop, som nu er rykket i Studiestrædet.
Foto: Frank Holm
Foto: Frank Holm

 

Mere om Homoware finder du her.

Læs også: Berlin farvet i regnbuens farver

Homoware er stadig en MisterB shop-in-shop.