Homoforfatter får dødstrusler for selvhjælpsbog

Bodin Madsen med den bog, der har indbragt ham dødstrusler og hadbeskeder.
Foto: Bodin Madsen

Forfatteren Bodin Madsen modtager masser af trusler og hadbeskeder for selvhjælpsbogen ”Fra hetero til homo”, som han udgav i august måned. En bog der skulle hjælpe unge med den svære proces, det kan være at springe ud.

”En ting er, at du selv er homo. Men du er jo også satanist, når du prøver at ødelægge børn ved at undervise dem i homoseksualitet”.

Sådan lyder en af de mange trusler og hadbeskeder Bodin Madsen har modtaget på grund af den selvhjælpsbog til unge, der har svært med at finde deres seksuelle ståsted.

”Jeg må nok sige, at jeg de første fjorten dage nok var i lidt af en choktilstand over alle de ondskabsfulde beskeder jeg modtag”, fortæller Bodin Madsen til Out & About.

”I begyndelsen tog jeg kampen op. Disse mennesker skulle ikke have lov til at vinde. Men efter de første uger blev jeg alligevel lidt mør”, erkender forfatteren.

”Da jeg fik de første reelle trusler på mit liv, ringede jeg straks til politiet for at høre, hvordan jeg skulle forholde mig. Det var, når der kom direkte trusler om vold, og det der var værre, på min adresse”, uddyber Bodin Madsen.

Hos politiet fik han heldigvis god støtte og hjælp, der tog det alvorligt fra begyndelsen. Politiet tog sig efterfølgende af dødstruslerne og trusler om vold.

Anmelder syv mænd og en kvinde

Selv advarede Bodin Madsen, dem, der skrev noget grimt til ham.

Blev de ved, blev de blokeret. Nogle gange fortsatte hadbeskederne så via Messenger.

”To gange måtte jeg ringe til en arbejdsgiver, fordi deres grove beskeder ingen ende ville tage. Jeg kontaktede arbejdsgiverne og viste dem, hvad deres ansatte skrev samtidigt med at de reklamerede for hvor de arbejdede. Men det krævede da overvindelse at skulle gøre det”, fortæller Bodin.

”Men i desperation var det måske min eneste udvej”, tilføjer han.

” Jeg har i alt anmeldt syv mænd og en enkelt kvinde til politiet. Jeg var ikke bange for kvinden, men hun truede med at sende et tæskehold til min bolig og så blev jeg lidt nervøs”.

”Der kom en periode, hvor jeg prøvede at trække mig ud og væk fra alle hadbeskederne. Det blev lidt for meget at skulle forholde sig til”, siger Bodin Madsen.

” Langt de fleste beskeder har jeg slettet straks efter de er sendt til politiet. Rigtigt mange har været skrevet på min reklameside for bogen, og der sletter jeg dem bare med det samme jeg opdager dem”, slutter Bodin Madsen.

 

Her et lille uddrag af nogle af de beskeder Bodin Madsen har modtaget

Virkelig Bodin Madsen, brænd dig selv på bålet for den seriøse heks du er.

Tro mig Bodin, du bliver hængt ud for dette. Du går efter børn, dit svin, og du bliver hængt ud.

Og det er også nemt at finde ud af hvor du bor.

Allerhøjst kan din bog placeres mellem hardcore porno. Det er ikke almindelig litteratur som børn og unge kan læse.

 

Læs også: Nødvendig selvhjælpsbog til unge homoseksuelle