KULTUR

Hold kuglerne varme i sneen

Billederne til kampagnen er instrueret af den berømte fotograf Leonardo Corredor, der fanger den dampende side af Addicted-kollektionen ”Flammable Ice”.
Foto: Leonardo Corredor

Addicted er det frække lillesøstermærke fra ES Collection, som varmer vinteren op med sin undertøjskollektion “Flammable Ice”.

Den sofistikerede nye linje har polstrede beklædningsgenstande. Nogle med faux fur og termisk laminerede tekstiler inklusive 3D-afstandsstykker; et yderst åndbart, polstret, multifacetteret stof, der er vandtæt og giver en solid og behagelig pasform.

“Denne vinters undertøjskollektion er designet til mænd for deres dybeste fantasier,” forklarer Chris Lynch fra Addicted USA. ”Det er sporty, stilfuldt og futuristisk.”

Kollektionen ”Flammable Ice” indeholder tætsiddende trusser, boksere, jocks og lange jakker i dristige primærfarver og camouflagetryk.

De provokerende billeder af halvnøgne mænd, der boltrer sig i sneen, har været et stort hit på brandets sociale medier.
Foto: Leonardo Corredor

”Flammable Ice-kollektionen tilbyder den kvalitet, pasform og komfort, som Addicted er blevet berømt for,” fortæller Nir Zilberman fra hovedkvarteret i Barcelona.

”Alt udstyr er designet med moderigtige homoseksuelle mænd i tankerne. De er beregnet til fyre, der har det godt med sig selv, er godt tilpas med deres krop og er dristige nok til at vise sig frem.”

Som altid er alt tøjet i kollektionen flot og omhyggeligt udformet af Addicteds overlegne kunsthåndværkshold.

”Som en herremodemærke er materialer og håndværk højt prioriteret,” bekræfter designer Carmen Monforte.

En af de mest spændende nye komponenter til Flammable Ice er tilføjelsen af 3D-afstand. I modsætning til almindelige 2D-stoffer bruges to separate stoffer, der er forbundet med et mikrofilamentgarn. Det skaber et åndbart, 3D-mikroklima mellem hvert lag. Varme og damp forlader kroppen og bevæger sig til trussens yderste lag.

“Gear er også udskifteligt,” tilføjer Lynch. ”De er perfekt egnet til at blive båret i gymnastiksalen, sengen eller udendørs i sneen. Hvem siger, at sportsgear ikke også kan være sexet?”
Foto: Leonardo Corredor

Addicted er søsterlinjen fra spanske ES Collection, det populære mænds atletiske tøjfirma. Siden 2009 har mærket været dedikeret til design, fremstilling og salg af herretøj, badetøj og sportsbeklædning. Det blev grundlagt af Eduardo Suner, der også er grundlæggeren af ES Collection, og har udmærket sig ved at sætte trends og skubbe til udviklingen i stilfuld, sexet og meget bærbar herremode.

Addicteds Flammable Ice-kollektion sælges direkte på Addicted.es og forhandles i Danmark af Ezzo.dk

Se Addicteds video nederst.

Kilde: Hailey Robertson

 

Læs også: Ezzo.dk butikken i Rosengården lukket