Ezzo.dk butikken i Rosengården lukket

Ezzo butikken i Rosengården
Ezzo.dk blev lanceret i 2007 og i 2015 åbnede de butikken i Rosengården 3.
Foto: Bert Svalebølle

Efter lidt over fire år i Rosengården har Tommy og Tim valgt at lukke den fysiske butik i Rosengården 3 og fremover udelukkende sælge online via ezzo.dk.

Tommy og Tim fik idéen til ezzo.dk tilbage i 2007, hvor de ville sælge herreundertøj på nettet. Derfor gik de i gang med at bygge webshoppen ezzo.dk, som gik i luften den 5. oktober 2007.

I december 2013 slog de dørene op til deres første fysiske butik i København i et gammelt butikscenter på Vesterbrogade, og efter et halvt år udvidede de med endnu en butik i centeret, som blev en ren herreundertøjsbutik.

Men efter to år i centeret var det slut, centeret var blevet solgt og skulle nu laves om til et madtempel.

Den 3. oktober 2015 åbnede de igen, nu i Rosengården 3 i indre København, det er den butik, som nu også er lukket.

I fremtiden vil Tommy og Tim gå ALL-IN på deres webshop ezzo.dk og udvider det trendy sortiment og med mere skarpe priser.

Ligger du inde med et gavekort kan det naturligvis fortsat benyttes på webshoppen.

 

Tommy og Tim siger til Out & About:

”Vi er selvfølgelige kede af at måtte tage dette skridt, men tiderne med de mange butikslukninger, hovedsageligt grundet de høje lejepriser i indre by, gør at de butikker der er tilbage mister omsætning og derfor har svært ved at overleve”.

”Vi vil gerne takke alle de kunder som ofte er kommet forbi butikken gennem årene, og har været med til bidrage med den gode stemning i butikken og vi glæder os til at betjene jer på webshoppen ezzo.dk fremover og hvem ved, måske dukker der en ny butik op engang i fremtiden.”