KULTUR

Gustav nægtet asyl i USA

Gustav fik mandag afslag på sin forespørgsel om asyl i USA.
Foto: Gustav Andersen Salinas / Facebook

Gustav vil gerne til USA, men den amerikanske ambassade nægter ham asyl.

Realitystjernen og ’brandet’ Gustav har fået et krydstogt i USA af sin mor, og turen skal krydres med ophold i New York og Miami.

Men man tager ikke bare lige til USA, så han kontaktede mandag den amerikanske ambassade, og bad om asyl. Hans anmodning blev afvist.

På Facebook skriver han selv om sagen:

”Der er lige sket det pinligste! Så ringer jeg til den amerikanske ambassade, for som I ved, rejser jeg jo til New York og Miami, og på et lille krydstogt som jeg har fået af min mor. Så siger jeg til ambassaden, at jeg skal have asyl, og spørger hvordan man gør. Med chokeret stemme, spørger kvinden “hvorfor?!”

På min helt egen Gustav-agtige måde siger jeg: “Nu skal du høre, skatter! Jeg skal tre dage til New York, syv dage til Miami og 3 af de dage skal jeg på krydstogt og flashe min dejlige body – derfor har jeg brug for asyl.”

Efterfølgende flækker kvinden af grin, og jeg fatter selvfølgelig ingenting. Det hedder åbenbart ikke asyl, men et visum! Føler mig sååå dum! ‪#‎pinligt”

Gustav fik alligevel styr på formaliteterne, og i en senere opdatering skriver han glad, at han nu har fået asyl/visum.

 

Læs også: Gustavs terrorfrygt er ubegrundet

Se også: Dagens grin: Gustav ville søge asyl i USA