Faith er det nye homo-diskotek i Københav

Faith i de lokaler der tidligere har huset PAN Disco og senest CC.

Med ny renoverede lokaler kan Faith, det tidligere CC, åbne dørene op til homo-fest med fri bar.

Adressen hedder Knabrostræde 3 og er for mange lig med teenagedruk og et flamboyant homomiljø. Nu er lokalerne blevet gennemrenoveret og stilen er løftet over i en mere lounge inspireret atmosfære under navnet Faith.

Det vil være entré for 250 kroner, hvilket inkluderer fri bar. I baren kan der for et ekstra tillæg købes dyrere spiritus til cocktails.

Fatih kommer til at åbne dørene op for første gang allerede om en uge og har åbningsfest lørdag den 9. januar klokken 23.

Musikken vil primært være poppet, men kommer også til at være sammenhængende med de arrangementer der afholdes:

»Et muligt koncept kunne for eksempel være Berlin-night, med house musik« – lyder det fra Christian Sebastian der er bestyrer for Faith.

Et friskt pust

Faith sigter efter at være klubben for alle, et sted hvor der ikke lægges vægt på hvilken underkategori man tilhører:

»København er meget segmentopdelt og dette vil vi gerne gøre op med på Faith« – lyder det fra Christian Sebastian. Han fortsætter:

Vi ønsker at genopfinde ideen bag homo-diskoteket, navnet Faith, handler om troen på miljøet og om det, at levere et hus for hele miljøet.

Faith kommer til at have åbent om lørdagen, og det vil være muligt at låne lokalerne til private arrangementer om fredagen efter aftale.

Sebastian-Christian, var tidliere barchef på det tidligere Club Christofer. Men efter lukningen af CC har DiskoDasko Aps leget med ideen om at genopfinde byens homo-diskotek og har derfor sat Christian-Sebastian i spidsen for Faith.

 

Læs også: Faith Club: En vanvittig fest