Faith Club: En vanvittig fest

Dansegulvet på Faith var sprængfyldt.

Der var lange køer, fri bar og ikke mindst et buldrende dansegulv, da Faith i lørdags kunne byde velkommen til en sprit ny klub.

Med sin åbningsfest kunne Københavns nye homobar Fatih åbne dørene op til en vanvittig fest. Det skete da Fatih i lørdags bød velkommen til nyrenoverede lokaler samt et nyt look.

Faith kunne samtidig vinke farvel til alle associationerne til det gamle Club Christofer der førhen lagde navn til lokalerne. Ved åbningsfesten var der fuldt hus og et proppet dansegulv.

En særlig ting er det dedikerede rygerum der også huser en bar og siddepladser. Er man ikke-ryger betyder dette, at man kan feste i ikke tilrøgede lokaler, og for rygere vil der stadig være rig mulighed for at nyde en smøg.

Et blandet publikum

Faith havde allerede inden åbningsfesten meldt ud, at klubbens navn markerer troen på miljøet og at stedet samtidig skal være et sted for hele miljøet. Ved åbningsfesten var der ganske rigtigt også et blandet publikum og festen bar i det hele taget præg af en afslappet stemning.

De ny renoverede lokaler oser af kvalitet og stedet har i det hele taget fået et gevaldigt løft. Desværre var der ikke bare én, men hele tre køer ude i kulden som man skulle igennem, før man kunne komme ind på klubben.