Eurovisiondeltagere smider tøjet

Årets italienske Eurovision-deltagere sørger for opmærksomhed forud for årets Eurovisionbrag i Torino til maj.

Årets italienske Eurovision deltagere Mahmood og Blanco poserer nøgne på forsiden af marts-udgaven af Vinity Fair Italy.

Mahmood og Blanco, der til maj skal forsøge at forsvare Italiens Eurovision-titel til maj i Torino smider alle kludene på forsiden af marts-udgaven af Vanity Fair Italy.

Mahmood og Blanco, der skal optræde med nummeret ”Brividi” i årets Eurovision-finale den 14. maj gør deres til at alles øjne er rettet mod dem. De smider nemlig alle klude på forsiden af mode- og livsstilsmagasinet Vanity Fair Italy.

De to sangere vandt tidligere på måneden den prestigefyldte Italienske musikfestival i San Remo. Dermed vandt de også retten til at repræsentere Italien ved årets Eurovisionfinale til maj. Her skal de forsøge at gentage succesen fra sidste år, hvor bandet med det meget danskklingende navn Måneskin sikrede Italien landets tredje Eurovision-sejr.

Den 29- årige Mahmood repræsenterede også Italien i 2019. Her sang han nummeret ”Soldi” frem til en fornem anden plads. Når talen falder på sangerens seksualitet, er han dog yderst fåmælt. Han har tidligere udtalt sin modvilje mod at sætte et label på sin seksualitet. I 2019 udtalte han til Vanity Fair Italy ;

”Homoseksuel eller heteroseksuel.. Jeg synes ikke længere, vi burde hænge os i den slags kassetænkning”.

Læs også: De skal kæmpe om den danske Grand Prix billet