Er Flawless det nye sted?

Efter gårsdagens fest på Kontrast, kan kendisfrisøren Dennis Knudsen nu også kalde sig arrangør af homo-fest.

Tidligere på måneden kunne kendisfrisøren Dennis Knudsen tilføje titlen som restauratør på CV’et.

Det skete da hans nye restaurant på Regnbuepladsen for første gang kunne byde gæster indenfor. Restauranten hedder ‘Kontrast’ og er et koncept der kombinerer den traditionelle restaurant, med en natklub som ligger i kælderen.

Stedet er ikke et homo-sted, men efter bedste overbevisning er det meningen, at der hver måned skal arrangeres en homo-fest.

Festen har fået navnet ”Flawless”, og i går var det første gang at konceptet skulle afstå sin prøve blandt Københavns homoer.

Oser stedet af sex?

Måske ikke ligefrem, men der er i hvert faldt mange bare overkroppe. Fra det afklædte personale til det opstillede show med Dennis Knudsen og de veltrænede ‘Gogo Boys’.

Med glimmer, konfetti, og blandingsmusik fra halvfemserne er alle klichéerne opfyldt. På toiletterne er spejlene byttet ud med teksten ”You are beautiful”, skrevet af Dennis Knudsen. Selvom stedet er nyt, lader det til at have personlighed.

Lokalerne er nyrenoverede og rummer en blanding af loungemøbler og sofa-højborde. Dansegulvet virker stort og de ikke tilrøgede lokaler er et friskt pust for dem som ikke ryger.

Dennis Knudsen med ung fyr.