KULTUR

Dennis Knudsens nye restaurant lukker

Det blev en kort fornøjelse for den nybagte restaurant- og klubejer Dennis Knudsen.

Tidligere på måneden kunne vi berette om et nyt sted på Regnbuepladsen startet af kendisfrisøren Dennis Knudsen. Men blot fire uger efter at den røde snor blev klippet, er stedet nu lukket igen.

Problemerne startede allerede lørdag den 30. august hvor en gæst efter sigende skulle have drukket sig meget fuld i restauranten og efter utallige forsøg på at hjælpe denne gæst fik Dennis Knudsen nok.

En gæst skulle efter sigende have drukket sig meget fuld i restauranten og efter utallige forsøg på at hjælpe denne gæst fik Dennis Knudsen nok.

»Dette var åbenbart for meget for Dennis Knudsen. I det vi står og skal ud af døren går Dennis Knudsen ud og ser til denne gæst og bliver meget ophidset. Han vender sig om mod den daglige leder af Kontrast By Dennis Knudsen og begynder at bide sine tænder sammen, og tale meget anstrengt til hende, med disse ord “det er din skyld han ligger her”, “Du har drukket ham fuld”, “Det er din skyld”, “Enten går du, eller også gør jeg, der er ikke plads nok til vi begge er her”. Alt i alt hidser Dennis Knudsen sig mere og mere op.«
– Lyder det fra Mikael Costa som selv var inde og spise den samme aften og overværede situationen fra sit eget bord.

Kvinden er medejeren Karina Heegaard som Dennis Knudsen åbenbart ikke har kunne enes med.

Dagen efter var restauranten lukket på grund af vandskade, og i dag er restauranten så lukket på ubestemt tid.

Splittelsen har betydet at Dennis Knudsen selv har stået for at drive stedet og udtaler følgende til HER&NU:

»Dels fordi jeg ikke har forstand på selv at drive en restaurant, dels fordi hun hverken vil udlevere bilag eller koder, ja, hun forholder sig bare passivt, så har jeg lukket stedet,« siger Dennis Knudsen til HER&NU.

 

Læs også: Sagen om ”Kontrast” spidser til

Se også:Dennis Knudsen lukker restaurant efter champagne-druk