Det homoseksuelle Danmark

Dansk Homo-Historie er historien om det homoseksuelle Danmark, hovedsageligt fokus på de sidste 150 år.

Dansk Homo-Historie er startet i foråret 2018 – og er historien om det homoseksuelle Danmark, fra midten af 1800 tallet og til i dag.

Dansk Homo-Historie vil hovedsageligt beskæftige sig med det homoseksuelle Danmark, men når der sker begivenheder udenfor Danmark, der påvirker eller har påvirket forholdene for danske LGBT+’er, så vil disse også blive omtalt her, et eksempel er ”Optøjeret på Christopher Street i New York” i 1969.

Se også video: Filmen ”Stonewall Uprising” dokumenterer det øjeblik hvor politiet angreb baren ”The Stonewall Inn” i Christopher Street, New York” i 1969.

Vi søger:

Vi søger billeder, magasiner, blade og videoer – specielt fra før år 2000!

Du får dem selvfølgelig tilbage igen hvis du ønsker det.

Homobarernes historie

Kan du fortælle om hvordan det var at være bøsse i 1950erne, 1960erne, 1970erne og 1980erne eller var du en del af trækkerdrenge miljøet på Rådhuspladsen, barerne, biograferne og andre steder, hvor man kunne finde trækkerdrengene i 1970erne og 1980erne, så vil vi gerne tale med dig, du kan selvfølgelig være anonym.

Bliv frivillig:

Vil du være med i den spændende og vigtige opgave det er, at dokumentere vores egen historie både for eftertiden og for de generationer der ikke har oplevet eller kender til baggrunden for, at vi har opnået de rettigheder vi har i dag, så søger vi frivillige der interesserer sig for vores egen historie og som mener de kan bidrage med artikler, interview, arkivsøgning eller foto.

Vi kan kontaktes via kontaktformularen nederst på siden.

Team Out&About
Bert Svalebølle