KULTUR

Danni må svede for titlen som Mr Gay Europe

“Jeg føler mig virkelig velsignet for at have mødt disse fantastiske mennesker” siger Danni Sige. Belgium: Raf Van Puymbroeck (22); Bulgarien: Dimitar Dimitrov (33); Czech Republic: Ladislav Agh (33); Denmark: Danni Arndt Sigen (29); England: Joni George Valadares (28); Lithunia: Konrad Im (27); Poland: Andrzej Berg (27); Slovakia: Marek Gajdoš (25); Spain: Sergio Díaz Rullo Brasero; Wales: Paul Davies (32).
Foto: Beate A. Tecza

Blandt de mange opgaver årets Mr. Gay Europe-kandidater udsættes for er nogle hårdere end andre. At løbe op og ned af en bakke fire gange er ikke lige MrGay.dk, Danni Sigens, yndlingsdisciplin.

Deltagerne i årets Mr. Gay Europe-konkurrence er rykket til Norge, og det har været en udfordring for Danni Sigen. På sin blog fortæller han om den seneste udfordring:

”I dag har vi haft en Sportschallenge … fedt?? – NEJ!!”

”Det var sindssyg hårdt. Vi skulle løbe op og ned ad en bakke fire gange, og jeg havde fået tilladelse til ikke at gennemføre på grund af min ryg, men man vil ligesom ikke være ham, der opgiver, selvom min ryg er helt fucked.  Så jeg gjorde det og fuck, hvor var det bare hårdt! Håber kun der er én Sportchallenge i den her uge!”

Stakkels Danni! Men heldigvis er han mere optimistisk omkring en skriftlig opgave, som handlede om LGBTQ rettigheder. Den syntes han gik godt.

I øjeblikket er hele gruppen i Oppdal i Norge, hvor der er smukt og koldt. Udover diverse opgaver og konkurrencer som har til formål, at finde årets Mr. Gay Europe, er der også indlagt historiske og kulturelle i turen.

For eksempel har Danni og de andre kandidater besøgt Skandinaviens anden største vikingegrav.

”Det hele er lidt stressende og jeg får ikke sovet særlig meget, men det er virkelig nogle fantastiske mennesker, jeg er sammen med, så det gør det lidt bedre,” fortæller Danni Sigen.

Danni Siegen – Mr Gay Europe 2016