SAMFUND

Danmark og Bolivia topper

Datingapp´en Grindr  har igen lavet statistik på, hvor der er flest tops og bottoms.
Foto: PR

Datingapp´en Grindr har set på tops og bottoms. Danmark topper bottomlisten, mens det sydamerikanske land Bolivia tilsyneladende har flest tops.

Datingappen Grindr har gennemgået de millioner af profiler, og har dermed kunnet indsnævre i hvilke lande, der i forhold til antal brugere tilsyneladende er flest bottoms og flest tops.

Hver enkelt bruger, der har en profil på Grindr, har selv indikeret om vedkommende er top eller bottom, når det kommer til sex med en partner. Og ved at gennemgå de mange profiler, har Grindr kunnet finde ud af hvordan antallet af tops og bottoms fordeler sig i forhold til antal brugere i de enkelte lande.

Og lad os straks afsløre at de danske brugere af Grindr topper listen. Vi har ifølge brugernes egne oplysninger flest bottoms, mens Bolivia har flest tops.

Vi indtager således en flot, vil nogle mene, en mindre flatterende vil andre nok mene, førsteplads, når det gælder mænd der har sex med mænd, der vil knaldes, penetreres. Vi følges af lande som Japan, Serbien, Sydafrika og Peru. Lande som det er værd at kigge nærmere på og besøge, hvis man er top.

Hvis man vil bruges

Omvendt, hvis man er bottom, og gerne vil ”bruges” så skal man altså rejse til Bolivia. Der findes flest tops i forhold til antal brugere. Bolivia følges af USA, Sydkorea, Grækenland og Indien.

Når det gælder antal af versatile, altså brugere, der både kan være top og bottom, så toppes denne af Rusland, Finland, Kroatien, Tyskland og Taiwan.

De mest aktive brugere af datingappen finder man i Washington DC tæt fulgt af de i Paris.

Det er PinkNews, der har offentliggjort undersøgelsen fra Grindr, men herfra er at tilføje, at såvel kulturelle, sociale, og nok ikke mindst mulighed for at leve åbent som LGBT og dermed Grindr bruger, givetvis også har indflydelse på undersøgelsens resultat. Der altså er baseret på brugernes egen definition af hvordan de ser sig selv i et aktivt sexliv.

Mere om Grindr finder du her.

Læs også: Irland får atter homoseksuel regeringschef