Copenhagen 2021 lancerer app

Ny app. hjælper dig med at holde styr på alle arrangementer og begivenheder under Copenhagen 2021.

 

Copenhagen 2021 er nu klar med en mobilapp, der hurtigt og nemt giver dig et overblik over begivenheder og aktiviteter, der finder sted under WorldPride og Eurogames.

Det bliver en næsten umulige opgave at holde styr på de mange arrangementer og begivenheder, der til næste år finder sted i København og Malmø, når både WorldPriden og Eurogames rammer byen fra den 12. – 22. august 2021.

Den opgave har Copenhagen 2021 dog en helt enkelt løsning på. De har netop lanceret den app, der skal gøre livet så meget lettere for alle os.

De næste måneder frem mod august vil app´en flyde over med alle de begivenheder, du kan deltage i, når festen for alvor skydes i gang i København. Alle oplysninger og detaljer samlet i den samme app.

Allerede nu kan du downloade app´en, med versioner til iOS og Android. Så du kan allerede nu gå i gang med at planlægge dit besøg. App´en finder du enten på Apple App Store eller på Google Play Store. App´en vil regelmæssigt blive opdateret med nye begivenheder og information om talere og kunstnere over de næste måneder. Så det kan være en god ide jævnligt at tjekke for nyheder, så du får det hele med. Senere tilføjes alle Eurogames-atleternes profiler til app´en. Du kan også lytte til den officielle Copenhagen 2021 playliste via Spotify-pluginet

Indholdet på app´en vil være tilgængeligt på dansk, engelsk, svensk, fransk, spansk og portugisisk og det er helt gratis både at downloade og bruge den.

 

Læs også: Copenhagen 2021 fortsætter planlægningen

Mere om Copenhagen 2021 finder du her.