Betty Bitschlap goes disco

Discokuglen får et ekstra skub på Betty Bitschlaps ” Disco Loving Bitch”.           Foto: Camilla Winter.

Den danske diva Betty Bitschlap ved hvordan man holder gang i festen – selv under pandemier. Hun har skruet op for volumeknappen og er aktuel med ”Disco Loving Bitch”.

Betty Bitschlap har fundet disco-hotpansene frem og sat ekstra gang i disco-kuglen på udspillet ”Disco Loving Bitch”. Der er tydelige reference fra discoens storhedstid i 1970´erne selvfølgelig spicet op med et frisk og moderne take på genren.

“Jeg bærer min queerness med stolthed. Det er derfor jeg udgiver min musik som Betty og ikke som Anders. Betty startede som drag queen, men efterhånden som jeg fandt ud af, at både det maskuline og det feminine er en del af mig, er det hele blandet lidt mere sammen. Om du kalder mig Anders eller Betty er sådan set underordnet. Jeg går klædt som jeg har lyst til og producerer fed popmusik som alle kan lytte til. Måske er jeg queer, men min musik er utrolig straight forward”, fortæller Betty Bitschlap, som til daglig også lyder det borgerlige navn Anders Bilberg.

Trænger du også til en visuel oplevelse, kan du også lige tjekke videoen til nummeret ud. I den ekstravagante, glitrende og arrogante musikvideo giver både Betty og hendes dansere den ekstra gas og strør en gang discostøv ud over os alle. Og hvem kan ikke bruge det i denne tid.

Tredie udslip fra Betty Bitschlap ” Disco Loving Bitch” er ude nu.     Foto: Camilla Winter

“Disco Loving Bitch” er ude nu på alle platforme.

Læs også: Shine – fra ballet til popmusik – sammen

Mere om Betty Bitschlap her.