SAMFUND

Christiansø er klar til Pride

Foto: Christiansø Pride

Er du stadig helt oppe at køre efter World Pride og Eurogames, så hold ud, der er stadig mulighed for at lade regnbueblodet i dine åre, løbe lidt ekstra tykt. På lørdag d.28.august afholdes der nemlig Christiansø Pride.

August har været en fyldt LGBT+ måned, med start i det Vestjyske med West Coast Pride, henover Kolding Pride, Viborg Pride, Nørrebropride, Copenhagen 2021 og nu er det altså blevet tid til rosinen i august-pølseenden.

Arrangørerne bag har meldt klart ud.

” Kom som du er eller tag festtøjet på!”.

De håber blot på at se mange glade mennesker, og man må meget gerne medbringe et musikinstrument, for  musik i gaderne skal der til.  Christian V’s gamle søfæstning, Danmarks østligste punkt, melder altså klar til at tage imod.

Stedet med den smukke natur og den spændende historie ligger op til en dag med tid til den gode ø-atmosfære og med plads til hele familien.

Lucy Love kigger forbi som DJ og er med til at sætte gang i aftenen, når dine jeg-ved-jeg-er-mega-god-til-at-danse-moves skal vises frem.

 

Kærligheds DJ

Lucy Love er en ret alsidig rapper, sanger og musiker med base i København. Mange vil kende hits som “Daddy Was A DJ” og “No V.I.P.”, men i den brede befolkning, er hun også kendt for sin deltagelse i Vild med Dans. Her blev hun kendt for bl.a. sit farverige hård. På Pride dagen spreder hun kærlighed bag dj-pulten.

 

Programmet for dagen er :

Kl.11.30 i Grønningen:

Velkomst ved Christiansøs administrator, Søren Thiim Andersen.

Sang ved Hertelkoret.

Efterfølgende parade hvor alle kan deltage

Der mulighed for festlig sminkning af børnene.

Kl.20-21.30 i Store Tårn

Drag Show.

Kl.21.30-22.30.

Lucy Love Love Klub sætter gangen i dansegulvet

Kl.22.30-24.00

Mere dans og sjov.

Lucy Love spiller op til dans på Christiansø.
Foto: Pressebillede

Det hele er støtte af bl.a. Bornholms Brand, Christiansø Støtteforening og Happy Duck.

Tag et smut til Danmarks østligste Pride.

God tur og happy Pride.

Christiansø Pride 

Læs også: En uskik at hejse regnbueflaget