SAMFUND

En uskik at hejse regnbueflaget

Søren Espersen fra Dansk Folkeparti mener ikke regnbueflaget skal vaje foran Christiansborg og andre offentlige bygninger.

Dansk Folkepartis folketingsmedlem Søren Espersen angriber igen at regnbueflaget vajer foran Folketinget og andre offentlige bygninger under Priden. ”Vi flager IKKE for eller imod politiske holdninger”, skriver Espersen i et Facebook opslag.

Knap er det sidste regnbueflag taget ned af flagstængerne efter en veloverstået WorldPride og Eurogames før kritikken af, at det ikoniske regnbueflag vajer foran Folketinget og andre offentlige bygninger tager til.

Senest har folketingsmedlem Søren Espersen fra Dansk Folkeparti meldt sig på banen med et kritisk opslag på Facebook.

 

Søren Espersen fra Dansk Folkeparti er en af de mest ivrige modstandere. Han mener ikke at offentlige bygninger og Christiansborg bør markerer Priden ved at flage med regnbueflaget. Han var også sidste år ude med kritik af at Folketingets Præsidie havde valgt at hejse regnbueflaget i forbindelse med Copenhagen Pride.

“Vi flager ikke for eller imod politiske holdninger”, lyder kritikken fra politikeren.

I opslaget kalder han det surrealistisk at Christiansborg flager med banneret og dermed blåstempler LGBTQ+s holdninger.

“LGBTQ+ er en lobbyist/pressionsgruppe med klare holdninger, som blandt andet har til hensigt at presse lovgivere og regering i en særlig retning”, lyder begrundelsen fra DF´s Søren Espersen.

 

Læs også: Endnu en politiker i kamp mod regnbueflaget