Centralhjørnets julepynts-ekstravaganza – et must før jul.

Der er garanti for julestads på Centralhjørnet.     Foto: Ulla Munch Petersen.

På Centralhjørnet har de igen fundet de store kasser med julepynt frem og dækket op med overdådig  julestads holdt næsten helt i rødt og hvidt.

Det er efterhånden en kendt tradition, at baren Centralhjørnet i det indre København, allerede fra først i november måned finder al julestadsen frem og pynter op til jul. I år er heller ingen undtagelse. Der venter gæsterne en overdådig juleoplevelse, der i år mest er holdt i rødt og hvidt.

De mange kasser med julepynt kan fylde en mindre lejlighed. Allerede inden man åbner døren i Kattesundet bliver man mødt af en overdådig udendørs juleudsmykning. Har man fået bearbejdet bombardementet af ens julesanser og fået åbnet døren til Centralhjørnet kommer julestemningen én nærmest brusende i møde. Julestemningen kommer krybende og omfavner gæsterne, så man ikke kan gøre andet end at overgive sig og lade julestemningen indfinde sig for alvor.

Centralhjørnet har igen fundet de store kasser med julepynten frem.  Foto: Frank Holm

Trænger du til at få lidt nyt julestads til hjemmet, kan hjørnet også hjælpe her. Hver weekend frem til jul, er der på første sal over baren indrettet en julestue, hvor du kan erhverve dig alskens slags julepynt. Og der er ikke sparet på glimmer, guld, sne og pailletter. Julemarkedet har åbent hver weekend, hvor der er åbent om fredagen fra kl. 16-19 og lørdag og søndag kan du få købt julestads mellem kl. 14-18.

Der er ikke sparet på glimmer, sne eller guld.    Foto: Ulla Munch Petersen.

 

Læs også: Giv dine nisser et skud ”queer”

Se hvad der sker på Centralhjørnet her.