SAMFUND

Anden sæson af successerien “Heartstopper” snart klar

Kit Connor, Alice Oseman og Joe Locke afslører at sæson 2 nu er i kassen.
Foto: Twitter/@netflix

Optagelserne af den populære LGBT+ serie Heartstopper er i kassen oplyser Netflix. Premiere i løbet af foråret.

Netflix har netop postet et billede af de to hovedpersoner Nick og Charlie, der spilles af Kit Conner og Joe Locke sammen med seriens skaber Alice Oseman, hvor de bekræfter at anden sæson nu er i kassen.

Den nye sæson varsler store ændringer for Nick og Charlie, hvor en masse nye personer dukker op i deres liv. Det bliver også til en romantisk lille ferie til Paris for de to.

Oseman har tidligere fortalt at hun i anden sæson gerne vil fokusere lidt mere på den mentale sundhed. Som hun også gør i bogen af samme navn. Heartstopper er en ærlig og indsigtsfuld bog om livet som teenager og alt hvad det indebærer af kærlighedsproblemer, familiestridigheder, identitetskriser og psykiske udfordringer.

”Det er noget af en udfordring at skrive et så alvorligt tema ind i serien og så samtidig beholde den optimistiske og håbefulde tone”, har Oseman tidligere fortalt sitet Digital Spy.

Det er allerede sikkert at der også kommer en tredje sæson af Heartstopper.

Har du ikke fået set første sæson kan du måske bruge din juleferie på at se eller gense første sæson, som kan streames på Netflix. Har du lyst til at læse bogen kan den også fås i de fleste velassorterede boghandler.

Tjek “Heartstopper” ud her.

Læs også: Kærlighed på Mælkevejen