10. december

Dagens regnbuekravlenisse.        Tegning Sebastian Soelberg.

10. december

På søndag trækker vi igen lod om de flotte præmier i årets Out & About – julekalender. Du kan sagtens nå at være med og måske redde dig en ekstra julegave. Inden da kan du læse Ella Costellos åbne brev til DR-værten Signe Molde, der går i rette med Molde efter udsendelsen : Signe Molde på udebane – hos LGBT+.  Læs hvad der har fået Ella til at reagere med et åbent brev. Eller du kan blive inspireret til en tur i teateret i det nye år med forestillingen Generation 9/11, som skal på turne rundt om i landet.

På søndag trækker vi lod om flotte præmier fra Ezzo.dk, Homoware.dk, flotte julekort fra Sebastian Soelberg og bøger af forfatteren Bjarne Lundis i vores pakkejulekalender. Det eneste du skal gøre, er at like vores side på Facebook og skrive også gerne, hvad du gerne vil læse om på vores side. Så er du automatisk med i lodtrækningen om en ekstra julegave. Vi trækker lod hver søndag og den 24. december.

Det trækker vi lod om 13. december:

Gavekort til Homoware

+ en kalender for 2021 med Francois Sagat.

PUMP! nye jockstrap model PLAY

+ Addicted mundbind fra EZZO.dk

Et sæt jule kort fra Regnbuekravlenisser af Sebastian Soelberg

Bogen Ret til Kærlighed af Bjarne Henrik Lundis. En bog om betydningen af de juridiske og politiske fremskridt  for LGBT + personer. Har de gjort det lettere  at leve det liv, de vil og elske den, de gerne vil?

 

Læs også: Betty Bitschlap goes disco

Dagens LGBT+ historie.