KULTUR

Vind billetter til Halloween i Tivoli

Halloween i Tivoli.
Foto: Pressefoto

Når Tivoli for 16. gang tager hul på Danmarks største Halloween-fejring, bliver det med over 22.000 græskar, hvilket er rekord.

Årets forlystelsesnyhed Villa Vendetta får til efterårssæsonen tilføjet flere overraskelser. Der bliver gensyn med ”Det Hjemsøgte” i Skærsilden, og gæsterne kan se frem til et Tivoli iklædt nye halloween-scenografier, DM i kæmpegræskar, handelsboder, og alle forlystelserne kører på nær linje 8.

Halloween i Tivoli finder sted fra 14. oktober til 7. november 2021. Og med ophævelsen af COVID-19-restriktionerne er der udsigt til at give gæsterne lettere adgang til oplevelserne end sidste år.

Der er placeret 22.100 græskar i Tivoli, og alle forlystelserne kører for fulde omdrejninger. Der er gjort ekstra ud af scenografierne, og når mørket falder på, oplever gæsterne det særlige tivoli-lys, der for mange i sig selv er en attraktion.

Dobbelt op på gys

Blandt gæstemagneterne bliver årets forlystelsesnyhed Villa Vendetta, der er Danmarks største permanente scaryhouse med skuespillere.

Gæster med hang til gys kommer på en 150 meter lang rejse gennem 12 forskellige rum fordelt på 800 uhyggelige kvadratmetre. Børn under 12 år skal ledsages af en voksen.

I Skærsilden, som har adresse under den over 100 år gamle rutschebane, rykker det ”Det Hjemsøgte” ind. Her kan gæster lægge vejen forbi noget, det minder om en kælder for mislykkede forsøg, et forladt hospital eller lazaret. Det er ikke noget kønt syn, og uhyggen bliver ikke mindre af de nærgående beboere. Det Hjemsøgte kan eksklusivt opleves under Halloween.

Stemning fra Halloween i Tivoli 2019.
Foto: Pressefoto

10 kæmper om DM i kæmpegræskar

For 14. gang afholdes DM i Kæmpegræskar i Tivoli, og konkurrencen foregår foran Nimb. I år er der 10 deltagere i finalen, der finder sted lørdag 16. oktober klokken 11:30.

I 2020 blev der ikke bare slået ny dansk rekord; der blev også sat ny nordisk rekord, da Jens Peder Skønager fra Ribe skrev sig ind i historien med et græskar, der vejede hele 970,4 kg.

Optog med 200 monstre

Den 24. oktober går det løs med cirka 200 monstre, når Monsters Night Out i to optog indtager Tivoli.

De gennemført udklædte monstre med sår, hugtænder og bloddryppende effekter kommer for at teste scary-områderne i Tivoli. De møder op foran Hovedindgangen til Tivoli klokken 18.30, for derefter at give sig i kast med Tivolis forlystelser til skøn skræk og glæde for de øvrige gæster.

Konkurrence

Out& About stiller i samarbejde med Tivoli 2 x 4 entré og turpas på højkant. Vinderne af konkurrencen kan se frem til det måske flotteste Halloween nogensinde i Tivoli.

For at deltage i konkurrencen skal du sende en mail til: konkurrence@outandabout.dk . I emnefeltet skriver du: Halloween i Tivoli, samt vægten på det græskar, der i 2020 slog den nordiske græskarrekord. Husk at oplyse dit fulde navn, og hvilken email-adresse du vil kontaktes på, hvis du er en af de heldige.

Vinderne får besked på mail, når konkurrencen slutter den 10. oktober, og billetterne skal afhentes i Tivoli Box Office. Tivoli Box Office ligger lige til venstre for Tivolis Hovedindgang på Vesterbrogade 3.

Billetterne vil være gyldige til og med 31. oktober 2021. Billetterne kan ikke ombyttes til andre varer eller ombyttes til kontanter. Ligeledes må de heller ikke sælges videre.

Se også: Halloween i Tivoli