KULTUR

Vild natklub med kæmpe åbningsfest

WILDE Fridays på Drop Inn.

HEAT Saturday’s, med blandt andet popikonet Stella de Stroy i front, er på kort tid blevet en stor succes på Drop Inn – og nu lanceres så ”WILDE Friday’s” med kæmpe åbnings fest fredag den 1. april.

Selv om Drop Inn er et historisk mødested, så har det aldrig forsøgt at være the new club, og det er heller ikke formålet med det nye koncept ”WILDE Friday’s”.

Drop Inn har hyret et nyt team, til at skabe den vildeste fredagsfest hver uge. Teamet kalder sig for The WILDE Bunch og består af to garvede mænd og to stærke kvinder. Hver især kommer de med kompetencer ud over det sædvanelige og er en stor pærevælling af forskellige seksualiteter, hvilket gerne skulle genspejle den mangfoldighed, de ønsker at åbne dørene op for de kommende fredage.

Holdet består blandt andet af to gamle kendinge fra nattelivet: Jean von Baden og Michael Thyrring, hvis venskab og festligheder går flere år tilbage.

Thyrring har gennem de seneste 7 år været med til at skabe nogle af de største homo-fester for de unge i København. Hele oprydningen i Drop Inn’s grafiske udtryk er desuden også denne unge mands værk.

Jean von Baden er the real deal inden for branchen og har en del på CV’et, bl.a. var han bestyrer af Nasa og Jazzhouse, har spillet for Kongehuset og skabt fester for nogle af de største kendisser. Jean von Baden er tidligere go-go-danser for Boy George og han sad i Amerikansk fængsel i 8 dage fordi han spillede på en homoklub i 2007.

Jean er manden der står for hele lydkonceptet bag DJ pulten om fredagen. Musikken kommer til at blive fra alle tider og af al slags, fra disco til house og klassisk pop.

Deborah har trods sin unge alder allerede godt gang i karrieren. Hun begyndte i branchen, som loyal medarbejder på Jazzhouse i 10 år, derefter kørte hun Plaza op til dobbelt omsætning, skabte Umami’s cocktailkort, afholdte Blachmanns bryllup og åbnede så sin egen cocktailbar på Islands Brygge.

Deborah er kvinden der skal sammensætte et nytænkende cocktailkort, der byder på de vildeste smagsoplevelser.

Trine Nadia er sidste, men bestemt ikke den mindste del af The WILDE Bunch. Trine har vundet flere priser (bland andet AXGIL kulturpris 2016) for hendes kontroversielle film, der bakker op om LGTB miljøet.

Trine er bestyrer på Drop Inn og vil gøre det til det vildeste sted at være – både som ansat, og som festglad gæst.

Åbningsfest

Fredag den 1. april inviteres der til den vildeste åbningsfest for WILDE Friday’s. Der vil være reception fra kl. 20-21, hvor der bydes på velkomstcocktail på husets regning og groovy musik. Selve åbningsfesten starter kl. 21 med lækre danserytmer til hofterne og lysshow af den helt vilde slags, festen var til kl. 05.

Som man kan læse på drop-inn.dk så er det en bar med mulighed for at drikke lækre cocktails og danse til den lyse morgen i weekenderne og til at høre god livemusik i hverdagene. I dagtimerne er det en café hvor man kan læse avisen og nyde søndagsevents med brunch, politiske oplæg og evergreens.