Vil du være performer?

Har du en drøm om at være med i en performance?                                                                         Foto: Hazel Meyer, Muscle Panic.

Fem personer søges til kunst-sport projektet Muscle Panic

Hvis du bor i København og identificerer dig som LGBTQ+, vil der være mulighed for at kunne performe i et af landets førende kunsthaller, Copenhagen Contemporary, på Refshaleøen. Og så er det endda betalt, hvilket er et særsyn i kunstverdenen.

International gruppe

Forestillingen hedder ‘Muscle Panic’ og er en 45 minutter lang performance af den canadiske kunstner, Hazel Meyer. Med forestillingen vil hun udforske de kreative muligheder inden for sport via bevægelse, redskaber og queerness. Som forberedelse til forestillingen vil der være to prøver á to timers varighed. Du kan se billeder fra tidligere værker her.

Copenhagen Contemporary

Forestillingen er en del af Art of Sport, der omfatter over 30 kunstnere, herunder pop-kunstneren Jeff Koons og navnkundige Robert Mapplethorpe, der blandt andet var kendt for sine homo-erotiske fotografier i sort og hvidt. Du kan se mere om udstillingen her.

Hvis du er interesseret, skal du senest 1. september 2021 sende en mail med introduktion af dig selv til line@cphco.org, hvor du også kan få yderligere oplysninger om detaljerne.

 

Læs også: Queer kunstnere fortolker kropslige oplevelser og erfaringer